شرایط تحصیل در خارج از کشور 

از شرایط لازم و اولیه که درمورد هر کشور باید بدانیم این است که از قوانین مربوط به آن کشور و روش های پذیرش مهاجر مطلع شویم. اپلای و ادامه تحصیل در خارج از کشور و یا زندگی در کشورهای خارجی تغییر و تحول عظیمی در زندگی افراد ایجاد می کند. هر فرد متقاضی مهاجرت با توجه به دلایل خاص خود اعم از دلایل شخصی و علاقه تا اجبار و الزام ممکن است تصمیم به مهاجرت به خارج از کشور به منظور ادامه تحصیل بگیرد . بسیاری از دانشجویان پس از پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد همواره با این سوال مواجه هستند که برای ادامه تحصیل چکار باید بکنند ؟ عموما با دو گزینه اصلی مواجه هستند. گزینه نخست ، برای ادامه تحصیل دانشگاه‌های داخل کشور را انتخاب نمایند و پس از فارغ التحصیلی، وارد بازار کار شوند. گزینه دوم ، مهاجرت و ادامه تحصیل و کار در خارج کشور را برگرینند. انتخاب این گزینه ها کاملا متناسب با شخصیت افراد، خواسته‌ها و اهداف فرد متقاضی است و نمی‌توان برای همه افراد یک نسخه مشخص تجویز کرد. بنابراین لازم است تا افراد متقاضی مهاجرت از تمامی شرایط و قوانین کشور مورد علاقه و مقصد خود به اندازه کافی مطلع شده سپس اقدام به مهاجرت نمایند. 
شرایط تحصیل در خارج از کشور 
برای قدم گذاشتم در این راه باید با آگاهی و شناخت کافی قدم برداشت، نکات مثبت و منفی ناشی از درس خواندن در کشور دیگر را ارزیابی کرد و پس از اطمینان کامل از تصمیمی که گرفتید برای رسیدن به هدف تان تلاش کنید.
سؤالات زیر را مرور کنید تا پاسخ راز اسرارآمیز نحوه تحصیل در خارج از کشور را کشف کنید ...

چرا در خارج از کشور تحصیل می کنید

چگونه می توانم شروع کنم

برنامه تحصیل در خارج از کشور چقدر طول می کشد

چه موقع می توانم درخواست تحصیل در خارج از کشور را شروع کنم

 شرایط ورود به برنامه های تحصیل در خارج از کشور چیست

چه مدارکی را باید با درخواست خود ارائه دهم

آیا برای تحصیل در خارج از کشور باید به زبان دوم صحبت کنم

آیا نیاز به شرکت در مصاحبه پذیرش دارم

آیا باید برای ویزای دانشجویی اقدام کنم

هزینه تحصیل در خارج از کشور چقدر است

آیا می توانم کمک مالی برای تحصیل در خارج از کشور دریافت کنم

از کجا می توانم بورسیه های تحصیل در خارج از کشور را پیدا کنم

آیا می توانم ضمن تحصیل در خارج از کشور کار کنم

دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود برنامه های تحصیل در خارج از کشور محبوبیت زیادی پیدا کنند. برای بیشتر دانشجویان بین المللی ، این درخواست تجدیدنظر احتمالاً ترکیبی از به دست آوردن یک آموزش عالی با کیفیت ، تجربه غوطه وری در یک فرهنگ جدید (و غالباً یک زبان دوم) ، به دست آوردن یک ذهنیت جهانی و گسترش چشم انداز اشتغال در آینده است. برای برخی ، چشم انداز ترک خانه و رفتن به سمت ناشناخته ها بسیار هولناک است ، اما تحصیل در خارج از کشور نیز یک چالش هیجان انگیز است که اغلب منجر به بهبود فرصت های شغلی و درک وسیع تری از نحوه کار دنیا می شود. نوع تجربه ای که در طول زمان خود در خارج از کشور داشته اید بسته به مکانی که به آن می روید ، بسیار متفاوت خواهد بود ، بنابراین حتماً برای حفظ یک کار / بازی سالم ، یک مقصد تحصیلی را بر اساس علایق شخصی خود و همچنین شهرت دانشگاهی کشور انتخاب کنید. تعادل
برای آگاهی بیشتر درباره اینکه تحصیل در خارج از کشور برای شما مناسب است می توانید با شماره هایی که در سایت قرار داده شده است با موسسه آبتین سفیران پارس در ارتباط باشید. 
برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.

تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021

معتبرترین موسسه اعزام دانشجو به خارج کشور

در كجای دنیا باید تحصیل كنم

انتخاب جایی که در جهان می خواهید تحصیل کنید همیشه کار ساده ای نیست. و همچنین در مورد منافع شخصی خودتان ، باید به مواردی چون هزینه های تحصیل در آن کشور (هم هزینه های شهریه و هم هزینه های زندگی) ، چشم انداز شغلی تحصیلات تکمیلی خود (آیا بازار کار خوبی وجود دارد) و کلی ایمنی و رفاه خود فکر کنید. . همچنین باید در طول تحصیل به این فکر کنید که چه نوع شیوه زندگی را می خواهید داشته باشید. آیا می خواهید در یک شهر بزرگ یا یک شهر کوچک دانشگاه زندگی کنید؟ آیا می خواهید هنر و فرهنگ را در آستانه خود یا امکانات ورزشی در سطح جهانی قرار دهید؟ هر چه علاقه شما باشد ، حتماً آنها را با مقصد مقصد خود مطابقت دهید تا واقعاً به خودتان بهترین فرصت را برای دوست داشتن تجربه بین المللی خود بدهید. اگر برای کمک به فکر کردن به شما کمک می کنند ، به برخی از محبوب ترین مقصد ها - استرالیا ، کانادا ، آلمان ، انگلیس و ایالات متحده نگاهی بیندازید .

دانشگاه های برتر اروپا

چگونه می توانم شروع کنم
وقتی فکر خود را در مورد مکانی که می خواهید تحصیل کنید ، شروع کرده اید ، اگر قبلاً فکر نکرده اید در مورد انتخاب یک برنامه و دانشگاه فکر کنید. شما می توانید در دانشگاه های پیشرو با رتبه بندی دانشگاه QS World research تحقیق کنید ، از رتبه بندی موضوعی استفاده کنید تا دانشگاه هایی را پیدا کنید که برای موضوع شما بهترین هستند و همچنین در رتبه بندی ملی دانشگاه ها در مقصد انتخاب شده خود مشورت کنید. سپس می خواهید دوره های ارائه شده توسط موسسات موجود در لیست کوتاه خود و همچنین تحقیق در مورد محلی و سبک زندگی ، شرایط ورود و هزینه های مربوطه را با دقت بررسی کنید. هنگامی که تصمیم خود را در مورد برنامه و نهاد خود گرفتید ، باید به فکر برنامه (های) خود باشید. فرایندهای درخواست بسته به دانشگاه و کشور متفاوت است ، اما به طور کلی هر موسسه جزئیات کاملی درباره نحوه ارسال درخواست شما در وب سایت رسمی ارائه می دهد. در برخی موارد ، فرایند درخواست دو مرحله ای برای دانشجویان بین المللی وجود دارد. این بدان معناست که شما باید دو درخواست ارائه دهید: یکی برای یک مکان در دانشگاه و دیگری برای یک مکان در خود دوره. این باید به وضوح در وب سایت دانشگاه بیان شود. اگر هنوز در مورد روند کار سؤالی دارید ، باید مستقیماً با دانشگاه منتخب خود تماس بگیرید.
توصیه می شود هر فرد متقاضی با افرادی از طیف‌های مختلف مشورت کند تا بهترین گزینه را برای ادامه تحصیل انتخاب نماید.

مراحل اپلای و یا اخذ پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور

مرحله اول 

انتخاب کشور مورد نظر

قدم اول انتخاب کشور مناسب و درخور شرایط تحصیلی و مالی و روحی دانشجو می باشد. آنچه که هر دانشجو باید قبل از انتخاب کشور مورد نظر خود در مورد آن کشور بداند شرایط تحصیلی، ریسک های احتمالی اخذ ویزای تحصیلی، قوانین کشور مقصد ، آب و هوا ، آینده شغلی، آداب و فرهنگ کشور مقصد هزینه های زندگی در آن کشور و بسیاری موارد دیگر است. به متقاضیان تحصیل در خارج از کشور توصیه می شود که ترجیحاً ۱ سال قبل از تصمیم به ادامه تحصیل در خارج از کشور ، با کسب اطلاعات دقیق و از منابع موثق مقصد نهایی خود را انتخاب کنند.
مرحله دوم
زبان
بعد از انتخاب کشور مقصد باید به ارتقا مهارت زبانی خود منطبق با استاندارد های ورودی دانشگاه ها و موسسات آموزشی کشوری که قصد ادامه تحصیل در آنجا را دارید بپردازید . در اکثر موارد دانشگاه ها از دانشجویان میخواهند که در آزمون های بین المللی زبان Goethe, TOEFL, IELTS  شرکت کنند. اگر چه زبان انگلیسی فراگیرترین زبان حال حاضر جهان می باشد اما در کشور هایی که زبان اول آنها انگلیسی نمی باشد (آلمان ، اتریش، ایتالیا و امثال آن ) اگر چه دانشجو می تواند در دوره ها به زبان انگلیسی شرکت کند اما در صورت تسلط کافی به زبان اول آن کشور تعداد رشته ها و دانشگاه ها و نیز شانس اشتغال در حین تحصیل خود را به مراتب ارتقا خواهد داد.
 مرحله سوم
آماده سازی علمی
در این مرحله دانشجویان باهوش قبل از رسیدن به زمان اخذ پذیرش سعی می کنند که ملزومات علمی دانشگاه های کشور مقصد خود را یافته و آنها را  بدست آورند. شاید سوالی که هم اکنون در ذهنتان پیش آمده باشد این است که منظور از ملزومات علمی چیست؟ هر کشور و دانشگاه ملزومات علمی خاص خود را دارد ولی بطور کلی و عمده می توان رتبه ی علمی و یا تعداد مقالات علمی ثبت شده در مجلات معتبر خارجی دانست. می توانیم نوید این را بدهیم که متقاضیان و دانشجویان عزیز با کمک موسسه اشراق می توانند این مرحله را به راحتی و با بالاترین امتیاز بگذرانند . موسسه اشراق توانایی اخذ پذیرش و چاپ مقالات علمی دانشجویان عزیز را در مجلات معتبر خارجی از جمله ISI را دارد . علاوه بر این توانایی استخراج مقاله علمی از پایان نامه دانشجویان را دارد که باز هم راه حلی مناسب برای آن دسته از دانشجویانی است که مقاله آماده ندارند و فرصت کافی برای نگارش ندارند و نیازمند چاپ مقالات ISI  در کوتاه ترین زمان می باشند .
مرحله چهارم
انتخاب رشته و دانشگاه
در این قسمت دانشجو باید با توجه به علاقه، اولویت ها و شرایط خود رشته مورد نظر خود را انتخاب کند و طبق آن دانشگاه ها و مراکز علمی ارائه دهنده آن رشته را پیدا کرده و برای اخذ پذیرش اقدام نمایند. معمولا دانشگاه ها در یکسال، دو نوبت پذیرش دارند ؛ پاییز fall  بهار spring که بسته به کشور و دانشگاهdeadline   های مختلفی دارند. تفاوت اصلی این دو در مقدار احتمال بیشتر دریافت کمک هزینه می باشد.
مرحله پنجم
تهیه مدارک
 بطور معمول همه دانشگاه ها در مقاطع مختلف مدارک تحصیلی و علمی یکسانی رو از دانشجو ها می خواهند. مدارکی که هر دانشجو بنا به مقطع تحصیلی مورد نظر باید برای تشکیل پرونده به دانشگاه ارائه دهند به شرح زیر می باشد:

مدارک بین المللی زبان انگلیسی TOFEL یا  IELTS

  • قبولی در آزمون GRE General  برای دانشگاه های امریکا و برخی از دانشگاه های کانادا و سایر کشورها
  • قبولی در آزمون GRE Subject  برای برخی رشته ها مثل فیزیک، زیست و…
  • قبولی در آزمون GMAT   برای رشته مدیریت
  • مدارک تحصیلی (دانشنامه)
  • ریزنمرات
  • پروپوزال (مخصوص رشته دکتری)
  • پورتفولیو (مخصوص رشته های هنر)
  • توصیه نامه از اساتید معتبر دانشگاهی
  • رزومه تحصیلی
  • انگیره نامه

مرحله ششم

تکمیل فرم پذیرش

مهم ترین مرحله از مراحل اخذ پذیرش تحصیلی تکمیل فرم پذیرش است. ارائه اطلاعات دقیق ، کامل و انتخاب رشته مناسب با رشته پیشین و همچنین نحوه ارسال فرم از جمله مواردی هستند که در این بخش باید به آنها توجه نمود . این فرم ها معمولا در وبسایت دانشگاه ها یافت می شود. که بعضاً به صورت آنلاین و یا باید بصورت کاغذی تکمیل شوند. برخی دانشگاه ها برای بررسی شرایط تحصیلی و احراز صلاحیت متقاضی برای صدور پذیرش هزینه دریافت می کنند ، که معمولاٌ بین ۵۰ تا ۲۰۰ دلار متغیر است و فقط از طریق کارت های اعتباری معتبر قابل پرداخت می باشد.
مرحله هفتم
ارسال مدارک – پیگیری
تمامی مدارکی که در مرحله پنجم به آن اشاره شد باید برای دانشگاه ارسال شوند. این امر می تواند از طریق آنلاین و یا پست انجام گیرد. توجه فرمایید ارسال و دریافت مدارک شما از طرف دانشگاه به هیچ عنوان دلیلی برای اخذ پذیرش و قبولی در دانشگاه نمی باشد . این مرحله فقط به منظور ارزیابی اولیه دانشجو برای تطبیق با شرایط ورود به رشته مورد نظر می باشد.

مرحله هشتم

دریافت پذیرش – اقدام برای ویزا

در نهایت بعد از تایید تمام مدارک دانشجو و صدور نامه پذیرش توسط دانشگاه، دانشجو باید برای اخذ ویزا و مقدمات سفر اماده شود. مرحله ویزا از کلیدی ترین و مهم ترین مراحل فرایند اعزام به خارج از کشور می باشد . از جمله کارهایی که فرد متقاضی در این مرحله انجام می دهد می توان به موارد زیر اشاره کرد :
  • تعیین وقت سفارت – پرداخت هزینه وقت مصاحبه
  • تکمیل فرم ویزا مربوط
  • ارائه مدارک مربوط به اسکان در بدو ورود
  • تهیه مدارک تمکن مالی (حساب بانکی)
  • اسناد و مدارک هویتی
  • ارائه مدارک حامی مالی در زمان تحصیل
  • ارائه مدارک و دلایل مستند و موثق بازگشت به کشور
  • پرداخت هزینه ویزا