موسسه اعزام دانشجو 

هر ساله میلیونها نفر در سراسر دنیا برای ادامه تحصیل عازم کشورهای دیگر میشوند و این امر در کشور ما نیز متداول است و تعداد زیادی از جوانان ایرانی عازم کشورهای دیگر می‌شوند و یا در این اندیشه انجام آن بسر میبرند. اما در این رابطه سوالات بسیاری وجود دارد که ذهن بسیاری از دانشجویان و خانواده های آنان را مشغول کرده است و به طور حتم پاسخ درست و شفاف به این سوالات میتواند تاثیر زیادی در آینده افراد بگذارد. به عبارتی تصمیم برای تحصیل در خارج از کشور زندگی یک فرد را متحول میکند و با یک انتخاب درست فرد میتواند از این موقعیت برای موفقیت های بزرگ در زندگی خویش استفاده کند و گاهی یک توهم و یک انتخاب غلط میتواند زندگی یک فرد را دچار مشکلات جدی حتی تا آخر عمر نماید.
موسسه اعزام دانشجو
اما تعدادی از سوالات مهم و متداول در این زمینه که ذهن دانش جویان و خانواده های آنان را به خود مشغول کرده به شرح زیر است:

تحصیل در خارج از کشور چه مزایا و چه مشکلاتی در بر دارد

آیا تحصیل در خارج از کشور ارزش هزینه های آن را دارد؟

 آیا فرزندانمان را به تنهایی میتوانیم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور بفرستیم؟
از چه سنی و چه مقطعی بهتر است برای اینکار اقدام کنیم؟
چه کشوری را برای ادمه تحصیل انتخاب کنیم؟
چه رشته و چه دانشگاهی را برای ادامه تحصیل در انتخاب نماییم؟
در این مقاله و مقالات بعدی سعی داریم این سوالات را موشکافی کرده و بدنبال پاسخ های صحیح در مورد این سوالات باشیم. نویسنده که خود فارغ التحصیل خارج از کشور بوده و سالها تجربه زندگی در خارج از کشور و مشاوره به علاقمندان به تحصیل در خارج از کشور بوده است سعی میکند با استفاده از تجارب خویش و دیگر عزیزان کارشناس در این زمینه، پاسخ به این سوالات مهم و اساسی را در اختیار طالبان علم قرار دهد ، تا به امید خدا بتوانیم در این راه کمک شایانی به انتخاب دانشجویان ایرانی و خانواده های آنان کرده باشیم.شاید اولین و مهمترین سوال درمورد تحصیل در خارج از کشور این باشد که :

تحصیل در خارج از کشور چه مزایا و مشکلاتی دارد

پاسخ به این سوال چندان ساده نیست چون جواب این سوال بستگی به عوامل متعددی از جمله :
وضعیت فرهنگی و اقتصادی دانشجو ، مشخصات علمی ، فرهنگی کشور مقصد ، سطح علمی دانشگاه مقصد ، و … دارد اما در این مقاله سعی داریم که به طور کلی مزایا و مشکلات این کار را برای شما بازگو نماییم تا هر فرد با مقایسه شرایط خود با آنها بتواند انتخاب آگاهانه تری در این رابطه بگیرد و نیز سعی میکنیم به امید خدا در مقالات بعدی مزایا و معایب تحصیل در هر کشور را به طور اختصاصی بیان نماییم.
برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.

تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021

مزایای تحصیل در خارج از کشور

۱ـ ورود بدون کنکور به دانشگاه
شاید به جرات یکی از مهمترین مزایای تحصیل در خارج از کشور این باشد که فرد بدون استرس کنکور میتواند وارد دانشگاه شود و از آن مهمتر در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شود. متاسفانه در حال حاظر ورود به دانشگاه در ایران برای همه ایرانیان فراهم نیست و سدی به نام کنکور مانع دستیابی همه علاقمندان به تحصیلات عالی برای ورود به دانشگاه و انتخاب رشته مورد علاقه خود میشود. حتی تعداد زیادی از افراد صرفا تلاش میکنند از این سد گذشته و وارد دانشگاه شوند و به خاطر ظرفیت محدود دانشگاهها و رشته های دانشگاهی نمیتوانند در رشته مورد علاقه خود که انتخاب اولشان میباشد درس بخوانند. برای عبور از این سد، علاقمندان مجبورند ماهها و یا شاید سالها خود را برای کنکور آماده کنند به امید اینکه بتوانند در دانشگاه و رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوند. اما بسیاری از دانشگاههای برتر دنیا احتیاجی به آزمون و کنکور ندارد و دانشجو با صرف علاقه و داشتن هزینه های مورد نظر میتواند در رشته مورد نظر خود مشغول به تحصیل شود. بنابراین دانشجو با یک انتخاب آگاهانه میتواند در رشته مورد علاقه خود و در یکی از دانشگاههای خوب بین المللی تحصیل کند و این مدرک میتواند او را در ادامه راه زندگی کمک شایانی نماید.

بهترین موسسه اعزام دانشجو به خارج                                موسسه اعزام دانشجو در تهران

بهترین موسسه اعزام دانشجو به خارج
برای گرفتن پذیرش موارد بسیاری را باید رعایت کرد تا بدین ترتیب در این راه بتوانیم موفق شویم. شاید یکی از اصولی ترین موارد در تحصیل در کشورهای اروپایی بررسی شرایط سنی باشد. یکی از مسائل مهاجرت دانشجویی که متاسفانه بسیاری از متقاضیان در ایران اطلاعات دقیقی راجع به آن ندارند شرایط سنی تحصیل در خارج می باشد. در هر کشوری برای هر رشته و هر مقطع شرایط خاص سنی تعریف شده است. با توجه به تجربه داشتن سابقه کاری بسیار مناسب و مرتبط با رشته تحصیلی امکان تغییر شرایط سنی برای سفارت و انعطاف پذیری در این زمینه مشاهده شده است. اما دلیل این موضوع چیست؟

مهم ترین شرایط سنی تحصیل در خارج

به طور مثال برای ورود به رشته های گروه پزشکی سن نباید بیشتر از ۳۰ سال و یا برای ورود به کالج ها و مدرسه ها نباید بیشتر از ۲۵ باشد. نحوه طبقه بندی گروه های سنی و شرایط صدور ویزا رابطه مستقیم با یکدیگر دارند. چنانچه کشوری نیاز به نیروی کار فعال و متخصص داشته باشد شرایط سنی تحصیل در خارج برای هر فرد متفاوت خواهد بود. به طور مثال کشور آلمان بر اساس قوانین شرایط سنی خاصی برای مقاطع مختلف اعمال می کند. اداره اقامت آلمان به این موضوع دقت خواهد کرد که شما بعد از اخذ مدرک لیسانس فردی ۳۴ ساله خواهید بود. یک آلمانی از ۱۸ سالگی امکان کار در این کشور همراه با بیمه را داراست. با یک مقایسه میتوان دریافت شما حدود ۱۶ سال از عمر مفید و با انرژی کاری خود را از دست داده اید و طبیعتا بنابر آمار حدود ۹۸ درصد از ورودی های تحصیل در کشور آلمان پس از پایان تحصیلات در این کشور باقی مانده اند. در این صورت شانس ویزای شما کاهش خواهد یافت زیرا این ذهنیت وجود دارد که شما به کشور خود باز نخواهید گشت.
  • کالج: ۲۳ سال
  • کارشناسی: ۲۵ سال
  • کارشناسی ارشد: ۲۸ سال
  • دکترا: زیر ۴۰ سال
این روند برای بسیاری از کشورها بخصوص برای گروه پزشکی سختگیرانه تر خواهد شد. برای ورود به کالج های پزشکی در آلمان صرف نظر از داشتن مدرک زبان آلمانی سن نباید بیشتر از ۲۳ سال باشد. در صورتی که فرد مورد سن را رعایت نکرده و وارد مصاحبه سفارت شود شانس ویزا پایین خواهد بود. یکی از مهم ترین دلایل لحاظ کردن شرایط سنی تحصیل در خارج، تامین نیروی کار پس از اتمام تحصیل می باشد. بدیهی ست هر چه سن افراد بالاتر باشد تحصیل و کار هم زمان با توجه به مشغله های روزمره سخت تر خواهد شد.
شرایط سنی گاهی برای کشور مقصد اهمیت چندانی ندارد. به طور مثال برای گرفتن اقامت و یا سرمایه گذاری تنها موردی که باید به آن توجه ویژه داشت گردش حساب بانکی و شرایط مالی در نظر گرفته میشود. بدیهی ست در صورتی ک فرد بخواهد برای ویزای تحصیلی اقدام کند باید شرایط سنی را برای کشور مورد نظر در نظر بگیرد.
هزینه تحصیل در خارج کشور 

هزینه تحصیل در خارج کشور 

با اینکه تحصیل در خارج از ایران مزایای فراوانی دارد و می تواند به بالا بردن سطح علمی دانشجو کمک کند اما به خاطر هزینه ی بالای تحصیل در بسیاری از کشورها، دانشجویانی که قدم در این مسیر می گذارند دلسرد شده و از رویاهای خود دست می کشند. ما در این مقاله سعی کرده ایم دو کشور فنلاند و اتریش را که تحصیل در آنها به صورت رایگان یا بسیار کم هزینه صورت می گیرد را معرفی کنیم تا کسانی که قصد ادامه ی تحصیل در کشورهای پیشرفته با هزینه های پایین را دارند از آن استفاده کنند.