اعزام دانشجو به آمریکا 

آمریکا جزء مقاصد برتر مهاجرتی برای دانشجویان خارجی است و اعزام دانشجو به آمریکا جزء درخواست بالای متقاضیان برای ادامه تحصیل می باشد. این میزان دانشجو در جهان به مقدار بیش از 800.000 دانشجوی خارجی در سال های متوالی بوده است. در ایالات متحده آمریکا برترین دانشگاه های جهان قرار دارند. پیشرفت تکولوژی و قوی ترین اقتصاد در جهان باعث اختصاص درصد بالای از افراد شده است. آمریکا به پایتختی واشینگتن، دی.سی از پرجمعیت ترین و پهناورترین کشورهای جهان محسوب می شوند. در اینجا به کمک مشاورین متخصص در موسسه آبتین سفیران پارس تلاش نموده ایم تا مراحلی را که برای اعزام دانشجو به آمریکا مورد نیاز می باشد را توضیح دهیم و بتوانیم به عنوان یک موسسه مجاز اعزام دانشجو در تهران شما را در امر اخذ پذیرش تحصیلی در کشور آمریکا راهنمایی نماییم.
به مرکز مشاوره تحصیلی موسسه آبتین سفیران پارس در کشور خود اعتماد  کنید  این مراکز در سراسر جهان به دانشجویان بین المللی در مورد تحصیلات عالی و فرصت های تحصیل در ایالات متحده مشاوره می دهند.
برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.
تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021

شرایط اعزام دانشجو به آمریکا 

اعزام دانشجو به آمریکا به طور کلی شرایط و قوانین خاص خود را دارد. ایالت متحده آمریکا یک جمهوری فدرال با مساحتی در حدود 9.8 میلوین کیلومتر مربع جمعیتی در حدود 325 میلوین نفر را در خود جای داده است. به این ترتیب آمریکا چهارمین کشور دنیا از نظر وسعت و سومین کشور دنیا از نظر جمعیت می باشد. پایتخت آمریکا واشنگتن می باشد و پرجمعیت ترین شهر آن نیز نیویورک است. از لحاظ مبادلات ایالت متحده بزرگترین وارد کننده پس از آلمان چین است و سومین صادرکننده بزرگ جهان می باشد که نرخ بیکاری در حدود 7.3% را دارد. جالب است بدانید آمریکا دین رسمی نداشته و تمام ادیان با آزادی در این کشور زندگی می کنند.با وجود جدایی دین از سیاست ولی دین تا حدی در این کشور نقش مهمی دارد.اعزام دانشجو به آمریکا با توجه به سطح علمی این کشور مورد توجه است و طبق آمار صورت گرفته حدودا 1 میلیون و 18 هزار نفر در این کشور مشغول به تحصیل هستند که 77% این افراد از قاره آسیا می باشند. زبان رسمی این کشور انگلیسی می باشد که مردم آن نیز به این زبان صحبت می کنند و جزو کشورهای انگلیسی زبانی می باشند که برای تحصیل مورد استقبال مردم دنیا واقع شده است ولی در حال حاضر با توجه به شرایط سیاسی ایران و آمریکا شانس ویزا شدن در پروسه اعزام دانشجو بسیار پایین می باشد. در نتجه متقاضیان می توانند برای سایر کشور های انگلیسی زبان در کشورهای کانادا و انگلیس اقدام کنند زیرا به این ترتیب امکان تحصیل در دانشگاه های هم رتبه آمریکا ولی با هزینه های پایین و شانس ویزا بسیار بالا را خواهند داشت.

مدارک لازم برای اعزام دانشجو به آمریکا

معمولا برخی از مدارک برای اعزام دانشجو به آمریکا باید فراهم باشد تا بتوان به راحتی این کار را انجام داد. مدارک مورد نیاز معمولا مربوط به مدارک تحصیلی و همچنین مدارک شناسایی و… می باشند. معمولا اولین چیزی که برای اعزام دانشجو به آمریکا باید فراهم شود، مدرک زبان می باشد. مدارک زبان معتبری همچون TOEFL یا IELTS برای اعزام دانشجو به آمریکا مورد نیاز می باشد. اسکن همه صفحه های شناسنامه دانشجو نیز برای پذیرش در دانشگاه های آمریکا مورد نیاز می باشد. داشتن اصل پاسپورت و همچنین اخذ ویزا نیز برای تحصیل در آمریکا ضروری می باشند. اسکن کردن صفحاتی از پاسپورت که دارای ویزا بوده و همچنین صفحه اول و آخر نیز ضروری می باشد. مدارک تحصیلی خود را نیز باید ترجمه نموده و همراه با ریز نمرات در اختیار دانشگاه مقصد قرار داد. ارائه مدارک علمی GRE و GMAT برای افرادی که در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری ثبت نام می کنند، الزامی می باشد. Statement Of Purpose نیز یکی دیگر از مدارک لازم برای اعزام دانشجو به آمریکا محسوب می شود.
این پنج مرحله فرایندی را که یک دانشجوی بین المللی می تواند برای تحصیل در دانشگاه یا کالج در ایالات متحده دنبال کند ، توضیح می دهد:
1. در مورد گزینه های خود تحقیق کنید.
تحصیلات پس از دوره متوسطه شامل شش سطح درجه: دانشیار ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد اول ، کارشناسی ارشد ، میانی پیشرفته و دکترای تحقیقاتی است. سیستم ایالات متحده دکترای دوم یا بالاتر را ارائه نمی دهد ، اما برنامه های تحقیقاتی بعد از دکتری را ارائه می دهد.
در ضمن جست و جوهای خود به موار زیر دقت کافی را داشته باشید:
  • کالج ها را بر حسب مکان ، نوع موسسه ، برنامه ها ، رشته ها و موارد دیگر جستجو و مقایسه کنید.
  • برنامه تبادل دانش آموزان و بازدید کنندگان (SEVP) - مدرسه معتبر تأیید کنید که آیا مؤسسه آموزش عالی ایالات متحده که به آن علاقه مند هستید مجوز دارد یا خیر.
  • از تجربه های دانشجویان بین المللی - در مورد تجربه تحصیل در ایالات متحده و سایر دانشجویان خارجی مطلع شوید.
2.  خود را تأمین مالی کنید.
دولت ایالات متحده وام ، کمک های بلاعوض یا کمک هزینه تحصیلی عمومی را برای دانشجویان بین المللی فراهم نمی کند. به عنوان یک دانشجوی بین المللی ، شما باید منابع دیگری از بودجه را برای خود تامین نمایید. 
 بسیاری از کشورها بودجه تحصیل خارجی را برای اتباع خود که در یک برنامه یا مؤسسه تأیید شده در خارج از کشور پذیرفته شده اند و واجد شرایط دریافت برنامه کمک هستند ، ارائه می دهند. بسیاری از موسسات دانشگاهی ایالات متحده به دانشجویان بین المللی کمک می کنند. با دفتر پذیرش بین المللی در مدارس مورد علاقه خود تماس بگیرید تا یاد بگیرید که آیا واجد شرایط دریافت کمک هستید یا خیر. بنیادهای خصوصی ، مشاغل و سازمانهای غیرانتفاعی بورس و کمک هزینه تحصیلی و تحقیقاتی را برای مطالعه و پژوهش ارائه می دهند. از ابزار جستجوی بورس آنلاین رایگان دولت ایالات متحده استفاده کنید. برنامه های مبادله ای که توسط دولت آمریكا اداره می شود، این برنامه های مبادله ای ، از جمله برنامه فولبرایت و دیگران در تمام سطوح آموزش ، به دانشجویان بین المللی واجد شرایط كمك می كنند.
3. درخواست خود را تکمیل کنید.
در ایالات متحده آمریکا ، کالج ها و دانشگاه ها شرایط پذیرش خود را شامل می شوند ، از جمله تست های استاندارد شده شخص ثالث. الزامات برنامه تعیین شده توسط دفتر پذیرش مؤسسه ای را که به آن علاقه مندید ، دنبال کنید.
دیپلم و اعتبار خارجی؛ مؤسسات آموزش عالی و مجوزهای مجوز در ایالتهای مختلف دوره های تحصیلی ، مدرکها و مجوزهای حرفه ای را ارزیابی می کنند. ایالات متحده هیچ گونه اختیار برای ارزیابی اعتبارهای خارجی ندارد.
تست های استاندارد شده؛ به عنوان بخشی از فرایند برنامه ، برخی از برنامه ها دانش آموزان را ملزم به انجام یک یا چند تست استاندارد می کنند. برنامه ریزی کنید که آزمون های خود را از قبل انجام دهید تا هنگام ارسال درخواست ، نمرات شما در دسترس باشد.
آزمون زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی (TOEFL) - بسیاری از کالج ها و دانشگاه ها برای اندازه گیری مهارت های زبان انگلیسی شما به این آزمون نیاز دارند.
4- درخواست ویزا کنید.
قبل از درخواست ویزای دانشجویی ، ابتدا باید توسط یک مؤسسه آموزش عالی ایالات متحده که توسط SEVP تأیید شده است ، پذیرفته شوید.

ویزاهای دانشجویی

در مورد انواع ویزاهای دانشجویی ، نحوه اعمال ، هزینه و الزامات اسناد و مدارک بیشتر بدانید.
چگونگی آماده شدن برای انتصاب ویزا - این توصیه ها را قبل از قرار ملاقات در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده بخوانید.
5- برای عزیمت آماده شوید.
در حالی که قصد دارید حرکت خود را به ایالات متحده آمریکا شروع کنید ، از این منابع کاوش کنید.

چگونه به سیستم مهاجرت در ایالات متحده برویم

 نحوه شروع ، رسیدن ، اقامت و عزیمت از ایالات متحده را دریابید.به عنوان یک دانشجوی بین المللی ، فرایندهای مختلف زیادی وجود دارد که باید هنگام مراجعه به دانشگاه های ایالات متحده ، آنها را درک و حرکت کنید.
در اینجا به سه بخش مهم: پذیرش ، بودجه و ویزا می پردازیم.پذیرش
اکثر دانشگاه های ایالات متحده متقاضیان خارجی را ملزم به گذراندن زبان انگلیسی به عنوان آزمون زبان دوم ، مانند آزمون زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی (TOEFL) یا سیستم بین المللی تست زبان انگلیسی (IELTS) ، و آزمون Scholastic Aptitude (SAT) می کنند. برای دانشجویان کارشناسی ارشد یا امتحان سوابق تحصیلات تکمیلی (GRE) برای تحصیلات تکمیلی. شما باید برای تکمیل این امتحانات یک سال قبل از شروع دانشگاه ، معمولاً در ماه آگوست اقدام نمایید. 
آخرین مهلت درخواست تصمیم گیری های اولیه برای دانشگاه برتر انتخابی شما معمولاً 10 ماه قبل از شروع دوره است: اواسط اکتبر یا اوایل نوامبر. اگر با تصمیم اولیه پذیرفته شوید ، به طور قانونی ملزم به حضور در آن موسسه هستید ، بنابراین فقط باید برای یک دانشگاه تصمیم بگیرید که مطمئن باشید می خواهید در آن شرکت کنید.
برای همه دانشگاه های دیگر ، مهلت درخواست اغلب در ماه ژانویه است - هفت ماه قبل از شروع به کار دانشگاه - گرچه آخرین مهلت ها در ماه مارس است.
درخواست شما تقریباً همیشه به هزینه درخواست (به طور متوسط ​​41 دلار) ، فرم درخواست ، مقاله شخصی ، مراجع ، رونوشت دستاوردهای دانشگاهی ، نتایج SAT و صورت های مالی نیاز دارد.
برنامه مشترک
یک فرایند متمرکز برای بیش از 800 دانشگاه ایالات متحده ؛ در 1 آگوست برای برنامه های کاربردی باز می شود. این ایده خوبی است که تا زمان باز شدن برنامه های کاربردی ، قبلاً گزینه های دانشگاه خود را کاهش داده باشید ، به طوری که کل مراحل حدود 18 ماه طول بکشد.