گروه خبري : تحصیل در خارج کشور
تاريخ انتشار : 1399/02/02 - 21:59
كد :43

ویزای دانشجویی آمریکا 2020

از سپتامبر 2011، ایالات متحده امنیت مرزهای خود و همینطور سختگیری برای صدور انواع ویزا را، بالاتر برده و قبل از ورود هر خارجی به کشور، ابتدا از تمکن مالی کافی او برای پوشش دهی هزینه تحصیل و سپس از وجود شواهد کافی دال بر برگشت او به وطنش، اطمینان حاصل میکند.

از سپتامبر 2011، ایالات متحده امنیت مرزهای خود و همینطور سختگیری برای صدور انواع ویزا را، بالاتر برده و قبل از ورود هر خارجی به کشور، ابتدا از تمکن مالی کافی او برای پوشش دهی هزینه تحصیل و سپس از وجود شواهد کافی دال بر برگشت او به وطنش، اطمینان حاصل میکند. در ایالات متحده، ویزا توسط وزارت امور خارجه (اختصارا DoS) و سفارت ها و کنسولگری های آن صادر میشود. (DHS) یا وزارت امنیت کشور بر آژانس های مهاجرتی و سازمان حفاظت از مرزها نظارت میکند. و سازمان مهاجرت (ICE) مسئول نظارت بر هر فردیست که از مرزهای آمریکا وارد خاک آن میشود.

برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.


تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021


شانس ایرانیان برای اخذ ویزای آمریکا 

بسیاری بر این باورند که امریکا به ایرانیان دیگر ویزای تحصیلی نمیدهد. در صورتی که اینگونه نیست و صدور ویزای تحصیلی آمریکا تحت شرایطی ممکن میباشد. شاید باید اینگونه گفت که ویزای تحصیلی آمریکا غیر ممکن نیست اما سخت میباشد. 

بالا بردن شانس اخذ ویزای تحصیلی آمریکا در سال 2020

طی کردن یکسری از پارامترها باعث میشود تا صدور ویزای تحصیلی برای ایرانیان هموارتر شود. برای مثال هر چه اعتبار دانشگاهی که از آن اخذ پذیرش شده بالا تر باشد میتوان گفت که شانس صدور ویزا بیشتر است. شرط سن نیز در سال 2020 یکی دیگر از موارد مهم و حساس است. به این صورت که هر چه تناسب سن فرد با مقطعی که پذیرش اخذ شده همخوانی داشته باشد باز هم شانس صدور ویزا بیشتر است. برای مثال فردی که 19 سال سن دارد و برای مقطع لیسانس اخذ پذیرش کرده شانس بالاتری برخوردار است. مطلب بعدی هزینه تحصیل و شهریه مرکز آموزشی میباشد هر چه مبلغ پرداختی از شهریه دانشگاهی بیشتر باشد و متقاضی هزینه بیشتری را به آنجا پرداخت کرده باشد باز هم شانس صدور ویزا بالاتر میرود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

یکی از مهم ترین مسائلی که همواره علاقمندان تحصیل در آمریکا باید به آن توجه ویژه داشته باشند اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکاست. شاید پروسه اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور آمریکا چندان دشوار نیست اما مسئله اصلی اخذ ویزای تحصیلی این کشور است. برای دریافت ویزای تحصیلی هر فرد باید مدارک شخصی خود را در اختیار سفارت کشور آمریکا قرار دهد.

مهم ترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر با اعتبار شش ماه بیشتر از دوره تحصیل
  • تکمیل فرم DS-160
  • رسید پرداخت حق صدور ویزا
  • یک قطعه عکس مطابق ضوابط
  • گواهی معتبر تسلط به زبان انگلیسی
  • ترجمه کلیه مدارک و سوابق تحصیلی
  • گواهی تمکن مالی
  • انگیزه نامه متقاضی از تحصیل در کشور آمریکا

ویزای تحصیلی امریکا

ویزای تحصیلی در آمریکا انواع مختلفی دارد و با توجه به اینکه شما متقاضی تحصیل در کدام نوع از مراکز آموزشی و چه دوره ای هستید، باید برای دریافت ویزای متناسب با آن اقدام کنید.

موسسات مجاز اعزام دانشجو در تهران                                                        تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم

انواع ویزای تحصیلی در آمریکا تضمینی 2020

معروف ترین ویزای دانشجویی در کشور آمریکا ویزای F1 است. دانشجویان متقاضی تحصیل در کالج و دانشگاه های آمریکا باید برای دریافت این ویزا اقدام کنند. دانشجویان خارجی می توانند برای همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود نیز درخواست ویزای (F2) دهند. این نوع ویزا اصولا برای دوره های تحصیلی طولانی مدت بیش از ۶ ماه است. دوره های تحصیلی کوتاه مدت موقت، متناسب با محل دعوت کننده و نوع دوره تحصیلی شامل ویزای B1 می شوند. متقاضیان برای دریافت این ویزا میبایست پس از دریافت I-20 فرم DS-160 خود را تکمیل نمایند. در این صورت، سازمان مسئول، یک پروفایل Student and Exchange Visitor Information System I-20 صادر میکند که برای اخذ ویزای F-1 ضروری است. با ویزای F-1 دانشجو می تواند 20 ساعت در هفته در سال اول تحصیل خود کار نیمه وقت در محدوده دانشگاه انجام دهد. بعد از سال اول، در صورتی که اجازه از طرف دانشگاه صادر شود، کار خارج از دانشگاه امکان پذیر خواهد شد. البته این کار اغلب برای افرادی است که نیاز به دوره کارآموزی یا اینترنتی دارند. دانشجویان دارای ویزای F-1 آمریکا همچنین امکان بهره مندی از 12 ماه آموزش عملی اختیاری را دارند(OPT). دانشجویان رشته های علوم پایه، فناوری، مهندسی و ریاضی یا سایر رشته ها ممکن است تا 29 ماه امکان آموزش عملی اختیاری را داشته باشند.

ویزای تحصیلی امریکا که شامل ویزای F دانشجویی، J تحقیقاتی و M برای متقاضیان ایرانی از تاریخ اول خرداد ۱۳۹۰ یا ۲۰May 2011 به منظور تحصیل یا تحقیق در رشته های غیر حساس در آمریکا، برای متقاضی و وابستگان آنها میتوانند بصورت چند بار ورود صادر گردد.  ویزای صادر شده در کنسولگری های امریکا ویزای ورود میباشد و مدت اعتبار آن ربطی به زمانی که  متقاضی میتواند در آمریکا بماند ندارد.دانشجویانی که دارای ویزای تحصیلی F1 یا همراه F2 یا J1-J2 یا M1-M2  میباشند و دارای ویزای یکبار ورود یا Single  میباشند که دارای اعتبار ۳ ماهه است در صورت تمایل به تبدیل ویزا به ویزای چند بار ورود یا Multiple باید از خاک آمریکا خارج شده و در یکی از کنسولگری های آمریکا  تقاضای ویزای امریکا بدهند تا بتوانند ویزای آمریکای چند بار ورود دریافت نمایند.

به محض دریافت پذیرش تحصیلی یا I20 از دانشگاه های آمریکا برای دریافت ویزا اقدام نمایید.

وقت سفارت آمریکا

اگر متقاضی دریافت وقت سفارت آمریکا هستید میبایست از کشور های اطراف اقدام نمایید. وقت سفارت آمریکا را میتوانید از طریق موسسه آبتین سفیران پارس به آسانی و با حداقل کارمزد دریافت نمایید.

شرایط اخذ ویزای ایالات متحده آمریکا با قصد برگشت

هر فردی که ویزای غیر مهاجرتی امریکا (شامل تمامی ویزاهایی که بمنظور تحصیل در آمریکا صادر میشوند) تقاضا میکند، ملزم به نشان دادن مدارکی دال بر قصد برگشت به مملکتش است. بار ثابت کردن این امر بر دوش متقاضی است، تا بتواند داشتن وابستگی به مملکتش را به اثبات برساند و آنچه که ” قصد غیر مهاجرتی” نامیده میشود را تصدیق نمایید. طی مصاحبه جهت اخذ ویزای دانشجویی امریکا ، از شما در مورد قصد بازگشت به مملکت تان بعد از اتمام تحصیلات سوال خواهد شد. فتوکپی از قباله های املاکی (زمین، خانه، آپارتمان، مغازه، تجارت) که به شما و یا خانواده تان تعلق دارد را همراه خود داشته باشید همچنین اوراق و صورتحسابهای بانکی تمامی حسابهایی که شما و خانواده تان در کشورتان دارید نیز مفید خواهد بود. در صورتیکه کارفرمایی دارید که مایل است هنگام بازگشت به وطن، شما را استخدام کند، نامه ای از طرف او همراه خود داشته باشید.

شانس گرفتن ویزای تحصیلی امریکا                                      شرایط سنی تحصیل در آمریکا

شرایط درخواست ویزای دانشجویی آمریکا چیست

صلاحیت متقاضیان ویزای دانشجویی آمریکا را کنسولگری آمریکا مشخص می کند و صدور یا عدم صدور ویزای متقاضیان به تصمیم این نهاد بستگی دارد. متقاضیان ویزای دانشجویی آمریکا باید دارای اقامت کشوری به غیر از آمریکا بوده و توانایی مالی مناسب برای تحصیل در آمریکا را داشته باشند. متقاضیان بین ۱۴ تا ۷۹ ساله باید برای مصاحبه در کنسولگری حاضر شوند. همچنین در زمان مصاحبه از متقاضی، اسکن اثر انگشت گرفته می شود.

مزایای تحصیل در آمریکا 

تحصیل در آمریکا از مزایای بسیاری برخوردار است که می‌توان به این موارد اشاره نمود:

  • آمریکا بزرگ‌ترین اقتصاد جهان را دارد و در زمینه‌ی تکنولوژی بسیار پیشرفته است.
  • با کیفیت‌ترین مراکز آموزشی و قوی‌ترین دانشگاه‌های دنیا در قلب آمریکا واقع شده‌اند.
  • آمریکا اولین انتخاب دانشجویان بین‌المللی با بالاترین میزان متقاضی در جهان است.
  • دانشگاه‌های آمریکایی، برنامه‌های آموزشی متنوع و رشته‌های تحصیلی بسیار گسترده‌ای دارد.

آزمون‌های لازم برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا

آزمون SAT

این آزمون برای دانشجویانی برگزار می‌شود که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی را دارند. در واقع این آزمون پیش از ورود متقاضیان به مقطع کارشناسی انجام می‌شود. مفاد درسی آزمون SAT در زمینه‌ی زبان انگلیسی، ریاضیات، علوم و ... دانشجو را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و نمره کسب شده در آن نشان‌دهنده آمادگی علمی دانشجو برای ورود به مراکز آموزشی آمریکا همچون دانشگاه‌ها و کالج‌ها می‌باشد.

آزمون GRE

دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های فنی و مهندسی را دارند باید در این آزمون شرکت کنند و نمره‌ی حدنصاب را کسب نمایند. این آزمون دربردارنده‌ی مهارت‌های زبانی، تفکر انتقادی و نوشتارهای استدلالی است.

آزمون GMAT

یکی از ابزارهای ارزیابی دانشجویان رشته‌ی MBA ، امور مالی و حسابداری در آمریکا، آزمون GMAT است. مهارت‌های دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارند توسط این آزمون سنجیده می‌شود.

آزمون LSAT

این آزمون در برخی کشورها از جمله آمریکا، استرالیا و کانادا برای ارزیابی دانشجویان حقوق برگزار می‌‌شود. این آزمون از سوی موسسه حقوقی LSAC چهار مرتبه در سال برگزار می‌شود.

آزمون MCAT

این آزمون برای ارزیابی استاندارد دانشجویانی است که قصد دارند در رشته‌ی پزشکی مشغول به تحصیل شوند. در آزمون MCAT مهارت حل مسئله، دانش مفاهیم اجتماعی و علوم طبیعی ارزیابی می‌شوند.

آزمون TOEFL

آزمون TOEFL یکی از معتبرترین آزمون‌های زبان انگلیسی در جهان محسوب می‌شود که میزان تسلط دانشجویان بین‌المللی بر زبان انگلیسی را می‌سنجد و برای ورود به دانشگاه‌های آمریکا الزامی است.