فهرست موسسات مجاز اعزام دانشجو 98 

موسسات مجاز اعزام دانشجو به عنوان راهنما و مشاوران متخصص در زمینه مهاجرت تحصیلی عمل می کنند. اگر به دنبال موسسه ای مجاز و معتبر برای اقدام به مهاجرت هستید موسسه آبتین سفیران پارس راهنمای هرگونه سوال و ابهام شما در این زمینه می باشد. کافیست به ما اعتماد کنید . مهاجرت به کمک موسسات اعزام دانشجو با داشتن مدارک تحصیلی مورد نیاز و شرایط ادامه تحصیل در کشورهای خارجی دارای مراحل و قوانین خاص خود می باشد که هر کشور به گونه ای متفاوت آن را برای مهاجرین تعریف نموده است. اگر به دنبال این هستید که از شرایط به روز و قوانین هر کشور به طور کامل و خاص اطلاع یابید کافیست با شماره هایی که در سایت قرار داده شده است تماس بگیرید یا به موسسه آبتین سفیران پارس واقع در شهر تهران مراجعه نمایید. تیم حرفه ای ما در این مجموعه گرد هم آمده است تا علاوه بر راهنمایی شما در زمینه ادامه تحصیل در کشور مورد هدفتان شما را در امر اعزام نیز یاری نماید.

اخذ پذیرش تحصیلی 

اگر بخواهیم از مراحل درخواست پذیرش کشورهای خارجی شما را مطلع نماییم باید به موارد زیر اشاره کنیم که از مراحل اصلی مهاجرت و اخذ پذیرش تحصیلی می باشد. مراحل درخواست پذیرش دانشگاه در کشورهای مختلف،متفاوت است و فرمول مناسبی برای اخذ پذیرش در دانشگاه مورد نظر شما وجود ندارد. با این حال ، برخی از قوانین کلی وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید و نکاتی که می تواند به شما در دستیابی به پذیرش کمک کند موارد ذیل می باشد.

مراحل اخذ پذیرش تحصیلی 

1. برنامه خود را تعیین کنید
تعیین کردن برنامه مهاجرت؛ یعنی با تحقیق و مطالعه درمود کشور مقصد خود برای ادامه تحصیل تصمیم بگیرید که در کجا می خواهید در خارج از کشور تحصیل کنید و در کدام سطح و حوزه تحصیلی علاقه دارید و سوابق تحصیلی برای واجد شرایط بودن را دارا می باشید یا خیر. در ادامه چشم انداز شغلی خود را در نظر بگیرید و سپس در مورد تخصص تصمیم گیری کنید. برنامه ای را انتخاب کنید که با اهداف خود مطابقت داشته باشد و سعی کنید دانشگاهی را انتخاب کنید که دارای رتبه بسیار بالایی باشد ، برای موضوع مورد نظر شما از اعتبار بالایی برخوردار باشد ، یا معیارهای دیگری را که برای شما مهم هستند ، برآورده کند. سپس با انتخاب این مرحله اگر نیاز به اطلاعات بیشتر و مشاوره درمورد کشور مورد علاقه خود داشتید می توانید با موسسه آبتین سفیران پارس تماس بگیرید.
برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.

تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021

فهرست موسسات مجاز اعزام دانشجو 98 
2. شرایط و ضوابط کشور مقصد را با دقت بخوانید
برای درخواست پذیرش در مدرسه و دانشگاه های خارج از کشور ، بررسی شرایط آن کشور الزامی است. اگر اطلاعات موجود در وب سایت برای شما گیج کننده است یا کافی نیست ، از موسسه اعزام دانشجو آبتین سفیران پارس اطلاعات بیشتری بخواهید. اگر مطمئن نیستید تابعیت شما برای ویزای دانشجویی در کشور مقصد پذیرفته شده است ، می توانید از وب سایت های رسمی دولتی و شوراهای مطالعه نیز بازدید کنید. برای درخواست پذیرش در مدارس خارج کشور مهم است که به مهلت ها توجه کنید تا اطمینان حاصل کنید که مهلت قبولی یا آزمون ورودی را از دست نخواهید داد و سپس اقدامات لازم را انجام دهید.
3. نوشتن نامه انگیزشی 
درخواست پذیرش در برخی از رشته های تحصیلی یا مدارس نیاز به نامه انگیزشی دارد. انگیزه نامه یا نامه تحت پوشش باید توانایی شما در عملکرد خوب در موسسه را نشان دهد و شامل ارزیابی مهارت های شما و همچنین موفقیت های شما باشد. بنابراین علاقه خود را به تحصیل در دانشگاه با یک انگیزه نامه کامل و جامع ابراز کنید و به یاد داشته باشید که هنگام نوشتن نامه از متن انگلیسی استفاده کنید.
4- درخواست توصیه نامه کنید
پذیرش دانشگاه یا مدرسه گاهی اوقات به یک یا چند نامه توصیه از معلم نیاز دارد. خجالت نکشید که نامه توصیه ای از معلمان خود بخواهید که با آنها رابطه خوبی داشته اید. به یاد داشته باشید که نامه های توصیه نامه برای نوشتن مدرسان زمان می برد و ممکن است از چندین دانش آموز نامه درخواست شود. در اسرع وقت از آنها بخواهید تا اطمینان حاصل کنند که وقت خود را برای نوشتن یک توصیه دقیق و قانع کننده دارند.
5- برای آزمون آیلتس یا تافل آماده شوید
اگر زبان اول شما انگلیسی نیست و مایل به تحصیل در خارج از کشور هستید ، احتمالاً نیاز به شرکت در آزمون زبان انگلیسی دارید. هنگام برنامه ریزی زمان تحصیل در خارج از کشور و رزرو آزمون ، زمان آماده سازی آزمون آیلتس را در نظر بگیرید. بسته به مهارت زبان انگلیسی و توانایی استفاده از زبان انگلیسی و همچنین نمره ای که دانشگاه به آن نیاز دارد ، به زمان لازم برای مطالعه و آمادگی برای آزمون نیاز خواهید داشت. علاوه بر این ، فراموش نکنید که حداقل یک ماه از قبل آزمون را رزرو کنید زیرا هر مرکز آزمایش حداکثر چهار بار در ماه بسته به تقاضای محلی آزمون را برگزار می کند. که اگر دیر درخواست دهید ، ممکن است ظرفیت تکمیل شود.
لیست موسسات مجاز اعزام دانشجو 98
6. مدارک خود را ترجمه و تأیید کنید
اگر متقاضی تحصیل در خارج کشور هستید باید اسناد خود از جمله مدرک دیپلم و نمرات خود را به انگلیسی ترجمه کنید. آگاه باشید که ترجمه ها باید توسط یک مقام ذیصلاح تأیید شود. اگر مطمئن نیستید که مراجع پذیرفته شده توسط دانشگاه آینده شما کدامند ، وب سایت آنها را بررسی کنید یا با یک مسئول پذیرش در مورد آن سوال کنید.
7. از سیستم ارسال آنلاین استفاده کنید
امروزه مدارس بیشتری تمایل دارند از یک بستر برنامه آنلاین استفاده کنند تا دانش آموزان بتوانند از این برنامه ها استفاده کنند. ارسال مدارك بصورت الكترونيكي به جاي پست ، از سوي اكثر مدارس و دانش آموزان ترجيح داده مي شود ، زيرا سريع تر و معمولاً ارزان تر است . از جمله این موارد علاه بر شبکه های احتماعی از پست ایمیل استفاده نمایید.
8- برای امتحان ورودی ثبت نام کنید
برخی از کشورها مانند هند و مدارس خاص مانند دانشکده های پزشکی دارای امتحانات ورودی هستند که دانش شما در مورد علوم طبیعی و مهارت های مربوط به موضوعاتی مانند زبان یا ریاضیات را مورد سنجش قرار می دهد . تاریخ و محل برگزاری امتحان را بررسی کنید زیرا این آزمون معمولاً یک یا دو ماه قبل از روز افتتاح مدرسه انجام می شود. باید از قبل در آزمون ثبت نام کنید و در صورت لزوم ، برنامه ای را برای سفر خود به خارج از کشور تهیه کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که می دانید در روز آزمون چه انتظاری دارید. در صورت امکان با نگاهی به آزمون نمونه آماده شوید.
9- برای جلسه مصاحبه آماده باشید
آخرین مرحله از روند درخواست ممکن است مصاحبه پذیرش باشد. برخی از موسسات مانند دانشگاه آکسفورد و برخی برنامه های نخبه مصاحبه را انجام می دهند تا دریابند که نامزدها برای ورود به موسسات آموزشی صلاحیت دارند یا خیر. مصاحبه معمولاً با این موضوع آغاز می شود که چرا می خواهید در این مدرسه یا دانشگاه تحصیل کنید ، پیشینه و برنامه های شما برای آینده چه چیزی می باشد. برای روز مصاحبه تمرین کنید ، مطمئن باشید و اجازه ندهید که جلسه رسمی شما را تحت تأثیر قرار دهد. آرام باشید و خیلی سریع یا آهسته صحبت نکنید.
10. قرار ملاقات ویزا را تعیین کنید
برای واجد شرایط بودن ویزای دانشجویی ، دانشگاه و برنامه تحصیل شما باید توسط دولت کشوری که در آن واقع شده اند ، اعتبار یابد. در بیشتر موارد ، پس از دریافت نامه پذیرش و پذیرش در دانشگاه ، زمان آن است که ویزای دانشجویی را درخواست کنید. بسته به مقررات کشور مورد تقاضا و تعداد متقاضیان ، درخواست ویزای دانشجویی می تواند یک روند طولانی و پیچیده داشته باشد. بنابراین ، بهتر است به سرعت برای ویزای دانشجویی خود اقدام کنید و قرار ملاقات یا مصاحبه خود را در اسرع وقت ترتیب دهید. اسنادی که برای درخواست ویزای دانشجویی نیاز دارید ، معمولاً حساب بانکی معتبر ، فرم درخواست ویزا ، دریافت وجه برای درخواست شما و شهریه دانشگاه ، گذرنامه ، اطلاعات پزشکی و پیشینه شما است.
11- برای هزینه های احتمالی برنامه ریزی کنید
باید در نظر بگیرید که درخواست پذیرش خارج از کشور هزینه های مربوط به آزمون ورودی ، ترجمه اسناد ، رزرو آزمون زبان انگلیسی ، شهریه و هزینه درخواست ویزا را در بر خواهد داشت.  برای هزینه های احتمالی خود برنامه ای را تعیین کنید تا بتوانید بودجه مناسب را تهیه کنید. 
فهرست موسسات مجاز اعزام دانشجو 98

شرایط قبولی در دانشگاه خارج از کشور

این یک سؤال بسیار متداول است که پاسخ به آن تا حدودی غیر ممکن می باشد زیرا هر کشور خارجی و دانشگاه های آن، برنامه و شرایط پذیرش خاص خود را دارد که آن را می توانید در وب سایت آن دانشگاه جستجو کنید. برای درخواست برنامه کارشناسی ارشد ، باید از دبیرستان فارغ التحصیل شوید ، و نیاز به تحقق الزامات زبان دارید. برای تحصیل در سطح کارشناسی ارشد به مدرک لیسانس و / یا چندین سال سابقه کار نیاز دارید. الزامات زبان معمولاً در سطح کارشناسی ارشد بیشتر است زیرا شما با یک زبان دانشگاهی پیچیده تر سر و کار خواهید داشت. بنابراین لازم است قبل از اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی و درخواست ویزای دانشجویی از شرایط کامل دانشگاه مورد مقصد خود در کشور خارجی اطلاعات لازم را کسب نمایید. 
سالانه داوطلبان متعددی علاقه دارند تا تحصیلات خویش را در کشوری دیگر ادامه دهند . اما این عشق و علاقه به دلایل مختلفی بوجود می‌آید. پذیرفته نشدن در کنکور های داخلی و یا قبول نشدن در رشته مورد ‌علاقه یکی از بیشترین عواملی است که افراد را به سمت تحصیل درخارج از کشور سوق می دهد. در این راستا دانشجویان معترض و ناراضی بسیاری هستند که به علت انتخاب نامناسب دانشگاه و کشور متحمل ضررهای مالی و اتلاف وقت شان شده اند به همین دلیل توصیه می شود برای انتخاب مناسب رشته و دانشگاه همچنین کشور مقصد از راهنمایی موسسات مجاز اعزام دانشجو استفاده شود. یکی از نکات مهم برای تحصیل در خارج کشور توجه به لیست دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم است که موسسه اعزام دانشجو آبتین سفیران پارس با داشتن مجوز رسمی از وزارت علوم توانسته است به عنوان یک موسسه معتبر در این زمینه فعالیت نماید. 

لیست موسسات مجاز اعزام دانشجو  

موسسات مجاز اعزام دانشجو دارای حوزه فعالیت های مشخص می باشند و به طور تخصصی روی همان کشورها کار می کنند، لذا کار متقاضیان در زمان کوتاه تر با نتایج مثبت بدست می آید. وزارت علوم سالانه فعالیت موسسات مجاز اعزام دانشجو را بازنگری می کندو موسسات مجازاعزام دانشجو موظف به رعایت اصول و مقررات وزارت مذکور می باشد.برای دانلود لیست جدید موسسات مجاز اعزام دانشجو روی لینک زیر کلیک کنید.

لیست موسسات مجاز اعزام دانشجو 

خدمات موسسات مجاز اعزام دانشجو

برخی از خدماتی که موسسات مجاز اعزام دانشجو موظف به ارائه آنها می باشند عبارت است از: مشاوره‌ تحصیلی، انتخاب رشته، انتخاب دانشگاه، اطلاع در مورد شهریه دانشگاه،هزینه تحصیل و زندگی در کشور مقصد، بیمه دانشجویی، ارسال لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش، خدمات مشاوره در مورد طرز آماده سازی رزومه وانگیزه نامه ، دریافت پذیرش ازدانشگاه، اقدام برای اخذ ویزا تحصیلی و راهنمایی برای تهیه خوابگاه می باشد. مهمترین هدف تاسیس موسسات مجاز اعزام دانشجو نظارت وزارت علوم بر نحوه درست فعالیت اعزام دانشجویان به خارج از کشور بود و به همین دلیل توصیه می شود دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور با مراجعه به موسسه اعزام دانشجو آبتین سفیران پارس از خدمات برتر ما در این موسسه بهره مند شوند.