تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم 

شاید خیلی از افرادیکه دارای مدرک تحصیلی دیپلم و همچنین ارای مهارت های ویژه ای در زمینه های متفاوت بوده و نیاز به مهاجرت داشته باشند از چگونگی و شرایط مهاجت به کشورهایی مثل آمریکا اطلاعات کافی نداشته باشند. ما در موسسه اعزام دانشجو آبتین سفیران پارس تلاش کرده ایم تا هرگونه سوال و شرایط لازم برای مهاجرت را برای شما شرح دهیم. کافیست با موسسه ما تماس گرفته و از مشاوره لازم در این زمنیه بهره مند شوید.  ایالات متحده‌ي آمریکا، با بیش از ۱ میلیون دانشجو و دانش‌آموز خارجی، پیشتاز پذیرش تحصیلی در جهان است. این در حالی است که در اواسط دهه ۱۹۵۰ این رقم بالغ بر ۳۵ هزار نفر شد. دانشجویان خارجی تقریباً ۵ درصد از کل دانشجویان تحصیلات تکمیلی در آمریکا را تشکیل می‌دهند. اما برای ادامه‌ی تحصیل در آمریکا به چه مدارکی نیاز دارید؟ اخذ پذیرش برای تحصیل در آمریکا چه مقدار هزینه دارد؟ آیا پذیرش تنها برای مقاطع بالاتر ممکن است یا می‌توانید در دبیرستان‌های آمریکا هم تحصیل کنید؟ اینها برخی از سئوالاتی است که در این مطلب قصد داریم به آنها پاسخ دهیم.
برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.

تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021

امروزه با توجه به رقابتی تر شدن آموزش و تحصیل علم (که دلیلش میتواند ارتقای سطح فرهنگی جامعه یا مدرک گرایی یا … باشد)، متقاضیان یا به طور دقیق تر والدینشان، قصد دارند هرچه سریع تر مسیر درست را برای ادامه تحصیل بیابند تا در کوتاه ترین زمان به مقصدشان برسند. این مقدمه از این جهت گفته شد که میزان اهمیت اطلاعات در این مقاله روشن شود.
به طور قطع بهترین زمان برای فکر به تغییری اساسی در مسیر تحصیلی، لحظه ایست که مدرک دیپلم شما در دستتان باشد و به دنبال ادامه تحصیل در دانشگاهی معتبر برای ارتقای سطح علمی خود باشید که نتیجتا منجر میشود به داشتن مدرکی معتبر برای بازار کار.

 اصل مدرک دیپلم چیست

مدرکی که پس از 12 سال تحصیل و در انتهای دوران متوسطه اخذ میشود مدرک دیپلم به حساب می آید. نکته در این بحث 12 سال تمام است، به این معنی که مدرک دیپلمی که در سال سوم متوسطه اخذ میشود، در نظر اکثر کشورها و دانشگاه ها کامل نبوده و حتما به مدرک پیش دانشگاهی احتیاج است. واضح است که پایان سال سوم متوسطه، دوره تحصیلی شما 11 سال تمام بوده است در صورتی که به 12 سال تمام برای ادامه تحصیل نیاز است . از دیگر مواردی که مدرک دیپلم را برای پذیرش در برخی دانشگاه های بین المللی سطح اول، معتبر میکند، سن دیپلم است. واضح تر اینکه متقاضی سریعا پس از پایان 12 سال ابتدایی و متوسطه، باید برای پذیرش و تکمیل مدارک اقدام کند. سنی که این کشورها در نظر گرفته اند کمتر 21 سال است. از جمله این کشور ها میتوان به انگلستان، امریکا، کانادا و استرالیا اشاره کرد. از این رو اصرار داریم که اگر قصد ادامه تحصیل با مدرک دیپلم در خارج از کشور را دارید پیش از پایان دوره متوسطه اقدام به کسب اطلاعات در زمینه تحصیل در خارج از کشور کنید تا از گزینه های مهم در لیست دانشگاه های معتبر محروم نمانید. گفتنی است که مدرک دیپلم شما باید در کشور مقصد مورد تایید و شناخته شده باشد پس از این رو حتما پیش از هر اقدامی با مشاوران معتبر در این زمینه مشورت داشته باشید.

شرایط پذیرش دانشجو با مدرک دیپلم

برای روشن تر شدن مسئله در اینجا به یکی از کشورهای معتبر و شرایطش برای پذیرش دانشجو با مدرک دیپلم اشاره میکنیم:
یکی از کشورهای پرمتقاضی برای تحصیلات عالیه، کشور انگلستان است. این کشور این شانس را برای متقاضیان با مدرک دیپلم قائل شده که پس از اخذ مدرک دیپلم (11 سال تمام)، آماده تحصیل در دوره کارشناسی شوند. اما پیش از پذیرش باید برای طی دوره پیش دانشگاهی وارد دوره ای با نام foundation شوند. متقاضی برای ثبت نام در این دوره باید زیر 21 سال باشد.
به همین ترتیب می توان بیان کرد که برای ادامه تحصیل در اکثر کشورها باید مدرک پیش دانشگاهی نیز دریافت کرده باشید تا بتوانید وارد دوره کارشناسی شوید، هر چند که برخی کشورها در رشته های علوم پزشکی، متقاضیان با مدرک دیپلم را نیز پذیرش می کنند و این دانشجویان باید در دوره پیش پزشکی (pre-medical) که توسط دانشگاه برگزار می شود شرکت نمایند که این دوره به عنوان پیش دانشگاهی محسوب خواهند شد.

شرایط تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم

دانشجویانی که متقاضی تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم هستند، می بایست از مدرک دیپلمی که مورد تأیید دانشگاه های این کشور است برخوردار باشند. لازم است بدانید مدرک دیپلم مدارس ایران مورد تأیید دانشگاه های آمریکا نبوده و دانشجویانی که مدارک دیپلم خود را از کشور ایران اخذ نموده اند، جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های آمریکا می بایست ابتدا دوره های خاصی را در کالج های این کشور بگذرانند و سپس برای ادامه تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم اقدام نمایند. همانطور که در مقدمه اشاره شد مقطع کارشناسی در آمریکا به دو صورت پیوسته و ناپیوسته ارائه داده می شود. دوره کارشناسی پیوسته بگونه ای است که دانشجویان با مدرک دیپلم خود بطور مستقیم وارد دوره 4 ساله کارشناسی می گردند. اما در دوره کارشناسی ناپیوسته دانشجویان ابتدا دوره 2 ساله ای را سپری می نمایند که منجر به اخذ مدرک کاردانی می گردد. پس از آن می توانند برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی اقدام نمایند.

از مهمترین شرایط پذیرش تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم عبارتند از

  • برخورداری از مدرک زبان انگلیسی آیلتس با حداقل نمره 6
  • برخورداری از معدل بالای 16
  • کسب نمره قبولی در آزمون ورودی SAT
  • لازم بذکر است دانشجویانی که از معدل بالای 16 برخوردار نیستند بهتر است برای تحصیل در دوره های کارشناسی ناپیوسته اقدام نمایند.

شرایط کار ضمن تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم

از آنجائیکه هزینه های تحصیل در آمریکا نسبت به دیگر کشورها گرانتر است، دانشجویان بین المللی در صدد هستند تا بتوانند از طریقی هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا را تأمین نمایند. دانشجویان در آمریکا مجاز به انجام کار ضمن تحصیل هستند. بطوریکه آنان اجازه دارند بمدت 10 ساعت در هفته به انجام کار ضمن تحصیل در آمریکا بپردازند. میزان حقوق و دستمزد دانشجویان در این کشور به ازای هر ساعت کاری 12$ (دلار) تا 15$ (دلار) تخمین زده شده است. دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز به ترتیب اجازه 20 و 30 ساعت کار در هفته را خواهند داشت. در این کشور موسسات کاریابی وجود دارد که کارهای دانشجویی را به متقاضیان معرفی می نمایند. دانشجویان با ارائه رزومه کاری و تحصیلی خود به این موسسات می توانند از فرصت های شغلی دانشجویی مطلع گردیده و به انجام کار بپردازند.