شرایط تحصیل در آمریکا 

آمریکا از کشورهای پیشرو برای جذب دانشجویان بین المللی است . بر اساس رتبه بندی جهانی دانشگاه ها ( QS ) بالغ بر ۱۵۰ موسسه عالی آمریکا در میان دانشگاه های برتر جهانند . بر اساس آمار وزارت امور خارجه ، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی آمریکا ، بالغ بر ۱٫۱۸ میلیون دانشجوی بین المللی در این دانشگاه ها در حال تحصیلند که حدود ۷۷ درصد از قاره آسیا می باشند . علی رغم اینکه هزینه زندگی و هزینه های تحصیل در آمریکا نسبتا بالا است ، اما استاندارد ها و کیفیت عالی دانشگاه های آمریکا مورد استقبال علاقه مندان تحصیل در خارج از کشور می باشد . در این مقاله که به کمک تیم مشاوره موسسه اعزام دانشجو آبتین سفیران پارس گردآوری شده است به بررسی تحصیل در آمریکا پرداخته و شرایط پذیرش دانشگاه های این کشور را بیان می کنیم.
برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.
تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021

شرایط تحصیل در کانادا

ویزاهای تحصیلی در آمریکا

انواع ویزای آمریکا

برای تحصیل در آمریکا باید از طریق ویزاهای زیر اقدام نمایید ، ویزاهای تحصیل در آمریکا به قرار زیر است :

ویزای F1 آمریکا 

 ویزای F1 معروف ترین ویزای دانشجویی در کشور  آمریکا استو برای دانشجویان متقاضی تحصیل در کالج و دانشگاه های آمریکا باید نسبت به دریافت این ویزا اقدام کنند. دانشجویان خارجی  برای  همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود می توانند درخواست ویزای (F2) دهند. این نوع ویزای تحصیل در آمریکا اصولا برای دوره های تحصیلی طولانی مدت بیش از ۶ ماه می باشد. ویزای B1 مربوط به دوره های تحصیلی کوتاه مدت موقت، متناسب با محل دعوت کننده و نوع دوره تحصیلی می شوند. متقاضیان برای دریافت این ویزای تحصیلی آمریکا باید پس از دریافت I-20 فرم DS-160 خود را تکمیل نمایند.

هزینه اخذ ویزای تحصیلی                   تحصیل در آمریکا در مقطع دبیرستان                    شرایط تحصیل در آمریکا

ویزای M1 آمریکا  

شرایط ویزای M1 مانند ویزای F1 است؛ اما تنها تفاوتی که ویزای M1 دارد این است که فقط شامل برخی از رشته های خاص فنی حرفه ای می باشد. دانشجویان متقاضی این ویزای تحصیل در آمریکا می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود رابا تقاضای ویزای M2 به همراه خود به کشور آمریکا بیاورند. برای این نوع ویزای تحصیلی آمریکا نیز باید فرم DS-160 تکمیل شود.

شرایط سنی تحصیل در آمریکا    ►                                          تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم ►

ویزای J1 آمریکا 

 این نوع ویزا به ویزای فرصت مطالعاتی مشهور است، برای متقاضیانی می باشد که برای تحقیق و یا تدریس در دانشگاه ها وارد آمریکا می شوند. مدت اعتبار ویزای J1 براساس طول مدت دوره در آمریکا متغیر است اما طبق قانون آمریکا فرد متقاضی باید بعد از دو سال کشور آمریکا را ترک کند و دوباره برای ورود به کشور آمریکا دوباره اقدام کند. فرد متقاضی جهت تحصیل در آمریکا می تواند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را با درخواست ویزای  J2 وارد کشور آمریکا کند. برای این نوع ویزا  باید فرم DS-160 پر شود. در تمامی این ویزا ها فرد باید تمکن مالی خود را نشان دهد و ثابت کند که قصد بازگشت به کشور خود را پس از دوره تحصیلی دارد.
اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

پیش نیاز تحصیل در آمریکا    

مدرک زبان انگلیسی
متقاضیان تحصیل در آمریکا در تمامی مقاطع باید مهارت خود را در استفاده از زبان انگلیسی اثبات کنند و این جزوی از فرآیند اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا است. به طور مشخص، آنها برای اینکه نشان دهند آشنایی لازم با زبان انگلیسی و امکان تحصیل به این زبان را دارند، ‌باید مدرک تافل ارائه کنند. در برخی موارد متقاضیان تحصیل در آمریکا می توانند همزمان با دوره کارشناسی، دوره زبان را سپری کنند. همچنین دانشجویانی که در اروپا و به زبان انگلیسی تحصیل کرده باشند ممکن است از ارائه مدرک زبان معاف شوند.

سیستم آموزشی آمریکا

سیستم آموزشی که در آمریکا وجود دارد بخش عظیمی از گزینه ها را در خصوص تحصیل در آمریکا برای متقاضیان فراهم کرده تا دانش آموزان و دانشجویان بین المللی بتوانند بهترین گزینه را برای خود انتخاب نمایند. بهره مندی از شرایط ایده آل برای زندگی و امکانات تحصیلی ویژه موجب شده همه ساله افراد بسیاری متقاضی مهاجرت به آمریکا بوده و برخی نیز نسبت برای دریافت ویزای دانشجویی آمریکا اقدام نمایند. سیستم آموزش و پرورش ایالات متحده دارای بسیاری از عوامل مثبت است و به این ترتیب به دانش آموزان اجازه می دهد تا پتانسیل کامل خود را کشف کنند. این امر به جذابیت آن می افزاید و ایالات متحده را به یکی از ایده آل ترین مقصد برای آموزش عالی تبدیل کرده است.
تحصیل در مقاطع دبستان و متوسطه با توجه به شرایط دانش آموزان و متقاضیان انجام خواهد شد و دانش آموزان برای تحصیل در هر یک از مقاطع ابتدایی و متوسطه باید ۶ سال زمان صرف نمایند. پس از اتمام دوره دبیرستان مدرک دیپلم ۱۲ ساله در اختیار دانش آموزان مدارس کشور آمریکا قرار خواهد گرفت. چنانچه متقاضیان قصد ورود به مدارس این کشور را داشته باشند، باید بدانند که سن ورود به دوره ابتدایی ۶ سالگی می باشد و پس از طی این مرحله دانش آموزان برای اینکه بتوانند تحصیل در آمریکا را ادامه دهند وارد مرحله secodary school می شوند. دانش آموزانی که در مدارس کشور آمریکا تحصیل می نمایند باید به این نکته توجه داشته باشند که مرحله secodary school به دو قسمت middle school و high school تقسیم می شود و در انتهای این مرحله متقاضیان قادر خواهند مدرک دیپلم خود را دریافت نمایند. دانش آموزانی که متقاضی تحصیل در آمریکا هستند پس از اتمام تحصیلات در دوره متوسطه می توانند در کالج ها و دانشگاه های آمریکا ثبت نام نمایند.
شرایط تحصیل در دوره کارشناسی در آمریکا
شروع سال تحصیلی در این کشور، ماه های آگوست یا سپتامبر و پایان آن در ماه های جون یا می می باشد. سال تحصیلی در آمریکا به دو یا سه ترم تقسیم می شود و سال های که دانشجویان تحصیلات خود را در ۲ ترم ادامه می دهند semesters گفته می شود. این درحالی است که سال های ۳ ترمه برای تحصیل در آمریکا به نام trimester  معرفی می شود. البته در برخی از مدارس کشور آمریکا ۴ ترم تحصیلی وجود دارد که در این حالت ترم تابستانی نیز محاسبه می شود.

تحصیل دبستان در آمریکا 

تحصیل دبیرستان در آمریکا 

تحصیل در آمریکا در مقاطع دبستان و دبیرستان در بهترین مدارس خصوصی و دولتی آمریکا میسر است. کشور آمریکا برای از بین بردن دغدغه خانواده ها در رشد و تربیت دانش آموزان در محیطی بیگانه، شرایط ویژه ای نظیر خوابگاه های دانشجویی با امکانات پیشرفته، تهیه غذای اسلامی و حلال، فراهم کردن بستر نظارت مستمر اولیای دانش آموز بر روند تحصیلی و زندگی در آمریکا و بسیاری دیگر از امکانات را جهت تسهیل و بهبود بخشیدن زندگی در حین تحصیل در آمریکا به وجود آورده است. گفتنی است که دانش آموزان پس از سپری کردن دوره دبیرستان امکان ورود به بهترین دانشگاه های این کشور را دارا می باشند. صرف هزینه برای تحصیل فرزندانتان در آمریکا، سرمایه گذاری بسیار ارزشمندی در راستای آینده ایشان می باشد. لازم به ذکر است که دانشجویان مشغول به تحصیل در آمریکا پس از اتمام دوره تحصیلی خود به راحتی می توانند جهت دریافت گرین کارت کشور آمریکا اقدام نمایند و پس از گذراندن ۵ سال به شهروند آمریکای تبدیل شوند.

مقطع کارشناسی

تحصیل در مقطع لیسانس در آمریکا حدود ۴ سال به طول خواهد انجامید و دانشجویان باید در این مقطع دروس پایه ای همچون علوم، علوم اجتماعی، تاریخ، هنر و … را سپری کنند تا آمادگی لازم جهت ادامه تحصیل در رشته ای خاص را به دست بیاورند. یکی از شرایط مهم برای تحصیل در مقطع لیسانس در آمریکا آشنایی نسبت به زبان انگلیسی است چرا که کلیه رشته ها در این دوره به زبان انگلیسی آموزش داده می شوند. متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس در کشور آمریکا می بایست با در دست داشتن گواهی مبنی بر اتمام ۱۲ سال تحصیل دوره های دبستان و دبیرستان (یعنی مدرک پیش دانشگاهی در ایران) می توانند جهت اخذ پذیرش در دانشگاه های کشور آمریکا اقدام نمایند. داوطلبانی که آخرین مدرک تحصیلی شان مدرک دیپلم ایران می باشد، قادر خواهند بود با سپری کردن دوره پیش دانشگاهی خود در کشور آمریکا وارد دانشگاه شوند. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور آمریکا، اخذ نمره ۶ در آزمون آیلتس و یا نمره های مشابه در آزمون تافل الزامی است ولی داوطلبین می تواند دوره های آموزش زبان انگلیسی را در کشور آمریکا و قبل از شروع دوره های دانشگاهی خود سپری نمایند.

مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا

متقاضیان ورود به مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های آمریکا را می توان در دو دسته طبقه بندی کرد:
افرادی با سوابق تحصیلی عالی
افرادی که سوابق تحصیلی معمولی دارند ولی فاصله زمانی میان آخرین مقطع و اقدام جهت اخذ ویزا برای ایشان کمتر از پنج سال است.

تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا

متقاضیان ورود به مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های آمریکا را می توان در دو دسته طبقه بندی کرد:
افرادی با سوابق تحصیلی عالی
افرادی که سوابق تحصیلی معمولی دارند ولی فاصله زمانی میان آخرین مقطع و اقدام جهت اخذ ویزا برای ایشان کمتر از پنج سال است.
دسته اول
بدیهی است دسته اول بواسطه سابقه درخشان تحصیلی (فاکتورهای این سابقه درخشان معدل کل بالای ۱۷، داشتن مقاله معتبر بویژه مقاله ISI، داشتن نمره GRE یا GMAT مناسب، نمره IELTS یا TOEFL خوب) قادر خواهند بود جهت اخذ بورسیه تحصیلی آمریکا از دانشگاه های معتبر این کشور اقدام نمایند. این دسته از دانشجویان از شانس بالایی برای اخذ بورسیه تحصیلی در این کشور برخوردار می باشند.
دسته دوم
دسته دوم با توجه به شرایط مالی خود می توانند برای دانشگاه های خوب با هزینه ای در حدود سالیانه ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار اقدام نمایند، البته دانشگاه های دیگری نیز در این کشور با هزینه کمتری وجود دارند. این دسته از دانشجویان در دانشگاه های آمریکا می توانند با انجام فعالیت های دانشجویی، در راستای پرداخت شهریه های دانشجویی قدم بردارند. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد آمریکا را دارند، باید در نظر داشته باشند که این دوره تحصیلی حدود ۲ سال به طول خواهد انجامید.
موسسه مجاز اعزام دانشجو در تهران
تحصیل مقطع دکتری در آمریکا

 دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را برای برخورداری از امکانات آموزشی دارند باید در نظر داشته باشند که یکی از شرایط مهم برای تحصیل در مقطع دکتری ارائه مدرک فوق لیسانس است. دانشجویانی که از کشورهای دیگر با هدف تحصیل در آمریکا وارد این کشور می شوند در خصوص مقطع دکتری باید زمان بیشتری را صرف کنند و باید توجه داشت که این مدت ممکن است به ۴ یا ۵ سال نیز افزایش پیدا کند. در دو سال نخست که دانشجویان با قصد تحصیل در مقطع دکتری به تحصیل می پردازند شرکت در کلاس ها و سمینارها الزامی است. پس از این زمان متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری در آمریکا باید به تحقیق و پژوهش پرداخته و پایان نامه معتبری را ارائه دهند.