گروه خبري : مقالات
تاريخ انتشار : 1399/03/26 - 11:35
كد :44

بهترین رشته های انسانی برای مهاجرت

شکی نیست که تعداد قابل توجهی از جوانانی که امروز در یکی از رشته‌های حوزه علوم انسانی اعم از زبان‌شناسی، فلسفه، ادبیات، الهیات، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، اقتصاد و …

شکی نیست که تعداد قابل توجهی از جوانانی که امروز در یکی از رشته‌های حوزه علوم انسانی اعم از زبان‌شناسی، فلسفه، ادبیات، الهیات، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، اقتصاد و …در حال تحصیل در یکی از دانشگاه‌های دولتی، آزاد، پیام نور و…هستند هم‌زمان به مهاجرت هم فکر می‌کنند. چه بسا تعدادی از آنها به دنبال ساز و کار ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر چون کارشناسی ارشد و دکترا هستند و امید دارند که این تحصیلات راهی برای ورود آنها به سرزمین‌های دیگر باز کند. سخن این است که این امید تا حد زیادی غیرواقعی، اگر نگوییم کاملا واهی است و کاریابی موفق و مهاجرت دانش‌جویان علوم انسانی تا چه میزان و به چه شکلی عملی است. در سال‌های اخیر آموزش و فراگیری علوم انسانی و اجتماعی و هنر در ایران یکی از مسائل مناقشه‌برانگیز بوده است. حکومت تا بالاترین سطوح تصمیم‌گیری به دلایل مختلفی نسبت به این دسته از رشته‌ها حساس بوده است و گروه‌هایی از جامعه، به‌ویژه در میان تحصیل‌کرده‌ها هم در مقابل، مخالفت‌های خود را با تصمیمات حکومتی ابراز کرده‌اند.

برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.


تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021


پردرآمدترین رشته های علوم انسانی

یکی از پر در آمد ترین گروه رشته هایی که در همه مقاطع تحصیلی مورد اهمیت است، رشته های زیر شاخه علوم انسانی است. ذاتا رشته های انسانی مخصوصا در حوزه مدیریت و حقوق و حسابداری بازار کار خوب ، پر درآمد و به روز تری را دارد.

کدام رشته های علوم انسانی برای خانم ها بهتر است

 آمارها نشان می دهد که بسیاری از کدرشته‌های گروه علوم انسانی دیگر رقابتی نیستند و علاقه‌مندان به تحصیل در این گروه می‌توانند به راحتی در دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش شوند و ادامه تحصیل دهند اما دانشگاه آزاد اسلامی تعداد رشته پرمتقاضی در این گروه دارد که شناخت آنها خالی از لطف نیست. این رشته‌ها شامل حقوق، حسابداری، روانشناسی، مدیریت بازرگانی، مددکاری اجتماعی، برنامه‌ریزی اجتماعی و تعاون، علوم تربیتی، مطالعات خانواده، علوم سیاسی، اقتصاد، مدیریت مالی، هتلداری، علوم ورزشی، گردشگری، مدیریت اموربانکی، مدیریت امور گمرکی، مدیریت صنعتی است.

تحصیل رشته علوم انسانی در خارج کشور

تحصیل علوم انسانی در کانادا

دانشجویان برای تحصیل علوم انسانی در کانادا می توانند در رشته های مختلفی شامل ادبیات، هنر، مذاهب، فلسفه، تاریخ، جغرافیا، علوم اجتماعی، علوم اقتصادی، مطالعات سیاسی، حقوق، مطالعات زنان، باستان شناسی به ادامه تحصیل بپردازند. برنامه تحصیلی علوم انسانی (BHum) در کانادا دارای فضای آموزشی و پژوهشی خاص خود می باشد. محور اصلی برنامه های علوم انسانی BHum  در کانادا تحصیل 4 ساله ای از سمینارهای اصلی می باشد که تحصیل موضوعی و رویدادنگاری از کتاب های برتر جهانی را پیشنهاد می کند.

شرایط پذیرش رشته های علوم انسانی در کانادا

فرایند پذیرش دانشگاه های کانادا در رشته های علوم انسانی مشابه رشته های هنر می باشد. با این حال جهت پذیرش سریع و راحت، ارائه معدل بالای تحصیلی ( 70% به بالا) در زبان انگلیسی و دروس دبیرستانی شامل علوم اجتماعی به داوطلبین توصیه می شود. به منظور اخذ پذیرش تحصیلی، متقاضیان تحصیل رشته های علوم انسانی در کانادا باید مدارکی را همراه با فرم درخواست تحویل دانشگاه مربوطه (DLI) دهند.

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی در کانادا عبارتند از:

  • فرم درخواست  پذیرش تکمیل شده

  • مقاله یا نمونه نوشته

  • انگیزه نامه SOP

  • توصیه نامه از اساتید قبلی

  • مدرک نمره رسمی از آزمون های SAT/TOEFL/GRE/GMAT

  • صورت حساب بانکی برای اثبات تمکن مالی جهت اقامت و تحصیل در کانادا

  • آخرین مدرک تحصیلی و ریزنمرات مربوطه

  • گواهی پزشکی

  • گواهی سوء سابقه کیفری

  • بیمه سلامت

اگر در یکی از رشته‌های علوم انسانی آغاز به تحصیل کرده‌اید توصیه می‌کنم قبل از هر چیز در مورد وضعیت شغلی آن رشته در کشورهای مهاجرپذیر مطالعه کنید. ببینید الان نرخ اشتغال در آنها چه میزان است و پیش‌بینی دهه آینده در مورد نیاز به این رشته‌ها چقدر است. همچنین ببینید که قرار است چه میزان از این نیاز از طریق مهاجران تامین شود و چه میزان از طریق دانش‌آموختگان خود این کشورها. معمولا همه کشورهای پیشرفته دارای چنین مطالعات، آمارها و پیش‌بینی‌هایی هستند؛

دوم، اگر به رشته خود چندان علاقه‌مند نیستید و آن را از باب اینکه باید یک درسی بخوانید انتخاب کرده‌اید-به‌ویژه اگر به مهاجرت از طریق علوم انسانی فکر می‌کنید- الان زمان آن است که جلوی ضرر را بگیرید. بهترین کار این است که از طریق متدها و روش‌های تغییر زمینه شغلی-تحصیلی career change رشته‌های شغلی-تحصیلی که با علایق و مهارت‌های لذت‌بخش enjoyable skills شما هماهنگی بیشتری دارند را شناسایی کرده و سپس بر اساس نیازهای بازار کار کشورهایی چون کانادا، استرالیا، نیوزلند و…یکی را گزینش کنید و در آن ادامه تحصیل دهید. روش‌های مختلفی برای شناسایی آن رشته‌ها وجود دارد که یکی از بهترین آنها روش مشق هفت داستان است که پیشتر معرفی کرده‌ایم. ما در «زندگی حقیقی در کانادا» آمادگی داریم که در زمینه انتخاب رشته شغلی-تحصیلی جدید، شما را یاری دهیم.

سوم، اجازه ندهید که پیش‌داوری‌ها یا باورهای نادرستی که در ایران در زمینه تحصیل و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر وجود دارد شما را گمراه کند. اگر شما به رشته‌ای چون بهیاری یا برقکاری یا نجاری یا جوشکاری حرفه‌ای علاقه دارید می‌توانید در کمتر از دو سال در آنها تحصیل کنید و در کمتر از 4-5 سال در آن به مهارت‌های قابل توجه و جذاب برای کشورهای مهاجرپذیر دست یابید. یعنی معادل همان زمانی که مثلا وقف اتمام رشته‌ی زبان و ادبیات ایتالیایی می‌کنید! حتی اگر مهاجرت هم نکنید مطمئن باشید به‌عنوان یک جوشکار حرفه‌ای و در مقایسه با بسیاری از رشته‌های حوزه علوم انسانی، فرصت‌های بیشتر و بسیار پردرآمدتری در همان ایران انتظار شما را می‌کشد. کدام کار عاقلانه‌تر است؟

چهارم، اما اگر به رشته خود به‌شدت علاقه دارید و این رشته هم هر چند با دشواری، می‌تواند فرصت‌هایی برای شما فراهم آورد –نمونه همان مثال جامعه‌شناسی- در ایام تحصیل ببینید که کدام جنبه‌های این رشته می‌تواند شانس شما را در آینده برای کاریابی موفق افزایش دهد. مثلا اگر بتوانید روی جنبه‌های فنی‌تری چون انواع روش‌های تحقیق کمی و کیفی متمرکز شوید و یا کار با نرم‌افزارهای آماری را بیاموزید یا مهارت‌های خود را در انواع فنون مصاحبه و برقراری ارتباط با مردم تقویت کنید، همه اینها مهارت‌هایی هستند که در رشته‌های متعدد دیگری هم بکار می‌آیند و اگر در خود جامعه‌شناسی کاری یافت نشد، می‌توان از آنها فرصت‌هایی برای کاریابی در رشته‌هایی چون منابع انسانی human resource یا بیزینس یا خدمات به مشتری costumer service یا بازاریابی marketing و تحقیق بازار market research و نظایر اینها یافت؛

و البته همه اینها یک اما و اگر اصلی دارد و آن اینکه در زمان تحصیل به‌خاطر داشته باشیم که این‌همه زمان، هزینه و انرژی را صرف می‌کنیم تا برای آینده خود رشته‌ شغلی مناسبی دست و پا کنیم (و اگر تمایل داریم مهاجرت کنیم). قرار نیست تا آخر عمر همیشه یک دانشجو بمانیم و فقط از این مقطع به آن مقطع یا از این رشته به آن رشته در آمد و شد باشیم.
اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در زمینه مهاجرت تحصیلی در رشته علوم انسانی در کشور کانادا هستید روی لینک زیر کلیک کنید. 

تحصیل در رشته های علوم انسانی در کانادا