گروه خبري : تحصیل در خارج کشور
تاريخ انتشار : 1398/12/10 - 18:19
كد :26

شانس گرفتن ویزای تحصیلی امریکا

از سپتامبر 2011، ایالات متحده امنیت مرزهای خود و همینطور سختگیری برای صدور انواع ویزا را، بالاتر برده و قبل از ورود هر خارجی به کشور، ابتدا از تمکن مالی کافی او برای پوشش دهی هزینه تحصیل و سپس از وجود شواهد کافی دال بر برگشت او به وطنش، اطمینان حاصل میکند.

از سپتامبر 2011، ایالات متحده امنیت مرزهای خود و همینطور سختگیری برای صدور انواع ویزا را، بالاتر برده و قبل از ورود هر خارجی به کشور، ابتدا از تمکن مالی کافی او برای پوشش دهی هزینه تحصیل و سپس از وجود شواهد کافی دال بر برگشت او به وطنش، اطمینان حاصل میکند. در ایالات متحده، ویزا توسط وزارت امور خارجه (اختصارا DoS) و سفارت ها و کنسولگری های آن صادر میشود. (DHS) یا وزارت امنیت کشور بر آژانس های مهاجرتی و سازمان حفاظت از مرزها نظارت میکند و سازمان مهاجرت (ICE) مسئول نظارت بر هر فردیست که از مرزهای آمریکا وارد خاک آن میشود. جهت اخذ ویزای تحصیلی آمریکا باید از طریق سفارت ایالت متحده در کشور های زادگاه فرد اقدام شود ولی یه دلیل وجود نداشتن کنسولگری آمریکا در ایران، افراد می توانند با گرفتن وقت قبلی برای مصاحبه و پرداخت هزینه های مرتبط به آن، از طریق سفارت های ترکیه در انکارا، ابوظبی و دبی در امارات متحده و ایروان در ارمنستان اقدام کرده و قبل از رسیدن موعد مصاحبه مدارک خود را به این سفارت ها ارسال نمایند. اولین گام برای آماده شدن جهت گرفتن ویزای تحصیلی درخواست فرم آنلاین I 20 می باشد که باید آن را با دقت هر چه تمام تر ضمن اینکه اطلاعات شخصی خود را دقیقا مانند چیزی که در مدارک و گذرنامه مان ثبت شده پر می کنیم، این فرم ها باید به زبان انگیسی باشند. باید توجه داشته باشیم که گذرنامه حداقل تا 6 ماه بعد از ورود ما به خاک آمریکا اعتبار داشته باشد که البته هر چه این مدت زمان بیشتر شود از نظر صرفه جویی در هزینه و زمان تجدد روادید برای احیانا ورود دوباره به این کشور، بهتر می باشد.

موسسات مجاز اعزام دانشجو در تهران                                                  موسسات معتبر و مجاز اعزام دانشجو

برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و یا مشاوره در زمینه مهاجرت تحصیلی با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.


تلفن همراه مدیریت : 09122106302 
تلفن ثابت : 44256604 -021


مراحل اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی آمریکا این است که ابتدا باید از دانشگاه های مورد تایید در لیست پذیرش گرفته شود.  قبل از هر چیز لازم شما را با انواع ویزاهای تحصیلی security of homeland آشنا شوید که در ادامه به انواع ویزا های تحصیلی امریکا می پردازیم.

ویزای F1 ویزای تحصیلی آمریکا

یکی از معروف ترین ویزاهای تحصیلی آمریکا است. این نوع ویزا برای ورود به دانشگاه ها و کالج ها می باشد. اگر دانشجو متاهل و فرزند زیر ۲۱ سال داشته باشد برای انها ویزا F2 میتوان درخواست دهد.

ویزای B2 ویزای تحصیلی آمریکا

برای دانشجویانی است که دوره تحصیل انها ۶ ماهه می باشد و همراه نمی تواند با دانشجو مهاجرت کند.

ویزای M1 ویزای تحصیلی آمریکا

این نوع ویزا تنها تفاوتش با سایر ویزا های تحصیلی این است که برای رشته هایی فنی و حرفه ای صادر می شود و برای همسر و فرزند زیر ۲۱سال خود ویزای M2 درخواست دهد.

ویزای J1 ویزای تحصیلی آمریکا

این نوع ویزا به ویزای فرصت مطالعاتی معروف است و برای دانشجویانی که برای تحقیق و یا تدریس به امریکا می ایند استفاده می شود. مدت ویزا بستگی به دوره ای دارد که دانشجو چه مدت در ان دانشگاه برای درس خواندن حضور دارد، اما به طور متوسط دانشجو پس از ۲ سال از امریکا باید خارج شود و دوباره ویزا بگیرد. برای همسر و فرزند زیر ۲۱ سال نیز می توان ویزای j2 را دریافت کرد. نکته حائز اهمیت این است که در تمامی روش های گفته شده باید دانشجو تمکن مالی خودرا به دولت ثابت کند.

شرایط گرفتن بورسیه تحصیلی از آمریکا                                                         شرایط سنی تحصیل در آمریکا

اقدامات لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا

جهت گرفتن این ویزاها باید به محض گرفتن فرم مربوط به پذیرش خود از دانشگاه مقصد، اقدام کرد ولی باید بدانیم که این ویزا ها را نمی توان بیش از سه ماه قبل از تاریخ شروع برنامه آموزشی صادر کرد. با این وجود چنانچه این اتفاق قبل از این موعد افتاد ،کنسولگری آمریکا این فرم ها را تا سررسید مقرر نگه داشته و آن گاه که به 120 روز قبل از شروع برنامه تحصیلی رسیدیم آنرا صادر می کند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آمریکا 

  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات و ترجمه آن ها
  • ارائه مدرک زبان آیلتس یا تافل مورد نیاز برای هر مقطع تحصیلی
  • ارائه تمام صفحات پاسپورت متقاضی
  • ارائه رزومه انگلیسی
  • ارائه توصیه نامه اساتید
  • حداقل 3 توصیه نامه برای مقطع فوق لیسانس و حداقل4 توصیه نامه برای مقطع دکترا
  • ارائه انگیزه نامه قوی تحصیلی
  • ارائه تاییدیه مقالات داخلی و ISI برای مقطع فوق لیسانس و دکترا
  • ارائه پروپوزال تحقیقاتی قوی در رشته انتخابی
  • ارائه تمکن مالی مناسب
  • ارائه نامه پذیرش دانشگاه و ارائه پذیرش اساتید دانشگاه های مورد نظر در مقطع فوق لیسانس و دکترا
  • ارائه عدم سوء پیشینه و ارائه گواهی نامه سلامت
  • ارائه اجاره نامه و بیمه نامهمطالب مرتبط
  • فوق لیسانس و دکتری در آمریکا
  • فوق لیسانس و دکتری در آمریکا

مهم ترین ملاک برای اخذ ویزای تحصیلی

فرد باید بتواند کارمندان سفارت آمریکا را کاملا مطمئن کند که فقط با هدف ادامه تحصیل وارد این کشور شده و می تواند هزینه های ضمن تحصیل خود را فراهم کرده و به محض اتمام تحصیلات به کشور خود برمی گردد و یا به عبارت دیگر قصد پناهندگی ندارد. که اثبات این عوامل هم کاملا مختص به فرد است و می تواند با ارائه مدارکی چون سند ملکی در کشور زادگاه، سند مربوط به اشتغال به کار در کشور مبداء، گواهی نامه ای از طرف موسسات آموزشی و امثالهم استفاده کند.

محدودیت های آمریکا برای اعطای ویزای تحصیلی

طی کردن یکسری از پارامترها باعث میشود تا صدور ویزای تحصیلی برای ایرانیان هموارتر شود. برای مثال هر چه اعتبار دانشگاهی که از آن اخذ پذیرش شده بالا تر باشد میتوان گفت که شانس صدور ویزا بیشتر است. شرط سن نیز یکی دیگر از موارد مهم و حساس است. به این صورت که هر چه تناسب سن فرد با مقطعی که پذیرش اخذ شده همخوانی داشته باشد باز هم شانس صدور ویزا بیشتر است. برای مثال فردی که 19 سال سن دارد و برای مقطع لیسانس اخذ پذیرش کرده شانس بالاتری برخوردار است.

ویزای دانشجویی آمریکا 2020                                                   هزینه ویزای تحصیلی آمریکا

مطلب بعدی هزینه تحصیل و شهریه مرکز آموزشی میباشد هر چه مبلغ پرداختی از شهریه دانشگاهی بیشتر باشد و متقاضی هزینه بیشتری را به آنجا پردات کرده باشد باز هم شانس صدرو ویزا بالاتر میرود. البته استانداردهای دیگر که در بالا به نیز اشاره شد. باید گفت که بعد از وجود تحریم ها نیز دانشجویانی که دارای ویزای اف یک مولتیپل بوده اند توانسته اند از آمریکا خارج شده و مجددا به این کشور بازگردند اما در این باره باید گفت که اگر دانشجوی ایرانی با ویزای مولتیپل اف یک از این کشور خارج شود می تواند با ممنوعیت ورود از سوی ماموران کنترل مرزی آمریکا روبرو شود که از دید شما شاید غیر منطقی باشد اما باید گفت ماموران اداره مهاجرت آمریکا همواره می توانند بر خلاف قوانین نظر سلیقه ای خود را به اتباع ایرانی هم در مورد صدور ویزا و هم رفت و آمد تحمیل نمایند.

هزینه های تحصیل و ویزای تحصیلی آمریکا

دانشجویانی که مشتاق به تحصیل در آمریکا هستند باید هزینه تحصیل بالایی نیز در این کشور پرداخت نمایند که در مقطع کارشناسی نیز که کمتر امکان دریافت بورس می باشد. دانشجویانی که در این مقطع و مقاطع قبل از دانشگاه به آمریکا مهاجرت تحصیلی می کنند باید از حمایت مالی بیشتری و ساپورت خانواده بهره ببرند، تحصیل در مقاطع قبل از دانشگاه و کارشناسی به اضافه هزینه های زندگی برای یکسال در آمریکا حداقل 40000$ (دلار آمریکا) هزینه خواهد داشت، البته شاید شما در ایالتی گرانتر هزینه های خیلی بیشتری هم پرداخت نمائید. دانشجویان می توانند برای کاهش هزینه های تحصیل از دانشگاه های دولتی این کشور پذیرش شوند و همچنین برای کاهش هزینه های زندگی به سمت ایالت های ارزان آمریکا که به عنوان شهرهای دانشجویی معروفند بروند. می توان گفت هزینه های تحصیل در این کشور نسبت به کشور کانادا بسیار زیادتر می شود و در این مقطع زمانی و شرایط سخت مهاجرت به آمریکا توصیه و پیشنهاد ما برای یک کشور جایگزین کشور همسایه یعنی کاناداست که کاملا از جهت نظام آموزشی و حقوقی مشابه قوانین آمریکا تعریف شده اند با این تفاوت که در حال حاضر هزینه های زندگی در این کشور بسیار ارزانتر از آمریکاست و همچنین شانس کاریابی در این کشور بیشتر و با رفاه اجتماعی بالاتر. برای آگاهی بیشتر در مورد ویزای تحصیلی کانادا به مقاله مد نظر رفته و کسب اطلاعات کنید.